Annonce
Østjylland

Brandenborg og Beatles, Collins og Carpenters: Store navne bliver hyldet med musik

Jesper Lohmann (til højre) har den dominerende rolle i hyldesten af Otto Brandenborg. Pr-foto

AARHUS: Musicals hitter for tiden. Men et århusiansk musicalkompagni går en lidt anden vej og har held med det.

MusicalDanmark med Michael Bentholm i spidsen satser på at præsentere hyldestkoncerter. 2020 tegner til at blive musicalkompagniets hidtil største med fire produktioner.

Lørdag 1. februar går det løs i kulturhuset Hermans i Tivoli Friheden med "Tilløkke Otto - En hyldest til en baggårdspuma". Den hylder Danmarks første rock- og popidol Otto Brandenburg med sanger og skuespiller Jesper Lohmann i den altdominerende hovedrolle.

Knap fem uger senere er der premiere på en stor Danmarksturné med "Let It Rock - En hyldest til The Beatles", der går tæt på begivenheder for 50 år siden, da The Beatles både udgav albummet "Let It Be" og blev opløst. Det sker i Hermans fra 5. til 7. marts. Otte sangere og musikere kaster sig over 40 Beatles- og soloklassikere.

Til efteråret gælder det historien om 70’ernes mest populære duo, Carpenters, i "Close to You - En hyldest til Carpenters". Linda Olofsson og Lars Oluf Larsen portrætterer søskendeparret Karen og Richard Carpenter. Det foregår i Hermans 23. oktober.

To uger senere starter årets anden store turne, "In the Air Tonight - En hyldest til Phil Collins". Der er premiere i Kulturhuset Skanderborg 5. og 6. november. Den spænder over 50 år - fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan. Efter en lang turne sluttes der af i Hermans 26. og 27. februar 2021.

Billetter her

Til de fire musikhyldester kan billetter købes på ticketmaster.dk og friheden.dk/hermans.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce