Annonce
Ikast-Brande

Brande-show gentages i november

Ved det første Brande-show, der blev sendt fra et ”studie” på Ungdomsskolen, fungerede Søren Rasmussen og Morten Orluf (t.v.) sammen med Hans Ulbrichsen som studieværter. Nu er de klar til endnu et Brande-show, som skal sendes 6. november. Arkivfoto: Carsten Thinggaard
Den første udgave blev en så stor succes, at showet nu gentages. Datoen bliver lørdag 6. november.

Brande: Da Brande City lørdag 27. februar for første gang sendte fire timers Brande-show med fællesspisning på afstand, musik og andre underholdningsindslag som skjult kamera med foreningens formand, forhenværende Brande-borgmester Preben Christensen som parkeringsvagt, så op imod 1000 med, og halvdelen havde benyttet sig af tilbuddet om en treretters menu sammensat af tre lokale spisesteder.

I studiet bandt Søren Rasmussen, på skift assisteret af Hans Ulbrichsen og Morten Orluf, de mange indslag sammen, mens Preben Christensen suste byen rundt for at overrække fem Brande-gavekort á 1000 kr. til fem heldige vindere.

Efter showet var de involverede enige om, at en succes af den kaliber kaldte på en gentagelse – bare ikke lige med det samme. Nu har de imidlertid haft tid til at tage luft ind og er klar med en opfølger.

Annonce

Ikke en kopi

– Vi har fået masser af opfordringer fra folk – de har åbenbart tænkt, at det var sjovt nok, lyder det fra den ene af studieværterne, Søren Rasmussen, der også får en rolle i vol. 2 af Brande-showet. Hvad showet helt konkret kommer til at indeholde, skal bl.a. han selv, formanden for Brande City Detail, Hans Ulbrichsen, og et par af de ansatte i Remisen nu til at ideudvikle på, men toeren bliver ikke en 1:1-gentagelse af etteren, forsikrer Søren Rasmussen.

– Vi pønser på noget nyt. Vi har nogle nye idéer, så det bliver ikke en kopi – det bliver endnu større end sidst, fastslår han.

Til forskel fra premieren, som blev stablet på benene i løbet af få uger, har man denne gang langt bedre tid til at forberede showet. Ikke desto mindre er de første filmede indslag, som kommer til at indgå i en form for årskavalkade, allerede ved at blive optaget.

Derudover kommer Brande-show nr. 2 til at indeholde forskellige sjove indslag, bl.a. fra byens butikker, som også får mulighed for at komme med deres bedste forslag til julegaveidéer, og en live auktion over eksempelvis kunst er også på tegnebrættet.

Annonce

Restauranterne er klar igen

En central del af det første Brande-show var fællesspisningen i form af take-away fra tre af byens restauranter, Smagshuset, Café Tankefryd og Urfuglen på Hotel Dalgas; alle tre spisesteder er med igen, og de har fået frie hænder til at sammensætte en menu, som forventes offentliggjort i løbet af denne uge.

Arbejdsgruppen bag Brande-showet, som også omfatter de teknikere, der stod for den praktiske afvikling, mangler dog fortsat at få tilsagn fra Preben Christensen, om hvorvidt Brande City-formanden er klar til endnu en tur i manegen – ”men mon ikke han er med igen?”, lyder det håbefuldt fra Søren Rasmussen.

Tidsmæssigt satser man på en gentagelse af det første show, som strakte sig fra kl. 18-22, og logistikken omkring madafhentningen i porten ved Hotel Dalgas fungerede også så smertefrit, at modellen kan genbruges uden de store tilpasninger. Nu er det så helt op til spisestederne at afgøre, hvor mange menuer, de har kapacitet til at tilberede – i februar måtte man lukke for bestillingerne, da man rundede 500.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Følg kampen her: Danmark foran ved pausen

Erhverv For abonnenter

Restaurant med takeaway-succes klarede sig uden hjælpepakker, men andre spisesteder led hårdt under coronaen: Se 17 nye regnskaber

Annonce