Annonce
Ikast-Brande

Brande-puljen uddelt for anden gang

Brande HK’s projekt LykkeLiga gik i luften 1. september, bl.a. takket være økonomisk støtte fra Bestsellers Brande-pulje. Blandt deltagerne er Anemone (t.v.), som her ses sammen med en af trænerne, Anita (foto: Brande HK).
Bestseller støtter lokale projekter - LykkeLiga, ungdomscup i Uhre og et keramikværksted i Dok Arends.
Annonce

Brande: I en anderledes tid har Bestseller valgt at fastholde støtten til lokale projekter i virksomheden hjemby.

Bestsellers Brande-pulje er blevet uddelt for anden gang. Tre initiativer er denne gang blevet udvalgt, da de alle medvirker til at gøre en forskel i lokalmiljøet. Det drejer sig om støtte til opstarten af LykkeLiga under Brande Håndbold Klub, til Uhre GIF for afholdelse af Uhre Ungdoms Cup samt til Dok Arends for etableringen af et keramikværksted.

- Bidraget fra Brande-puljen er en afgørende og stor hjælp for Dok Arends, og med til at vi nu kan gå videre og nå i mål med projekt "keramik-værksted". Vi er stolte af at få Bestseller på vores sponsortavle. Det sender et stærkt signal både til lokalområdet og til de øvrige fonde, der ansøges om støtte, siger Lotte Stoltenberg, der er ansvarlig for projektstyring og fundraising i Dok Arends.

Målet med keramikværkstedet er at skabe et åndehul i en travl hverdag for såvel voksne som børn, hvor der bliver rig mulighed for at udfolde sig og dyrke sine kreative sider. Det er planlagt til at stå færdigt i andet halvår af 2021, såfremt de når at indsamle alle midler.

Annonce

Virkeliggør drømme

- Det er af stor betydning for Brandes forenings- og kulturliv, at Bestseller via Brande-puljen giver muligheden for at virkeliggøre drømme og projekter til gavn og glæde for en stor gruppe af borgere i lokalområdet. Den hjælpende hånd kan gøre en stor forskel i de mange små foreninger og skabe ny energi og glæde, fortæller Lotte Stoltenberg.


Bidraget fra Brande-puljen er en afgørende og stor hjælp for Dok Arends.

Lotte Stoltenberg


Anne-Marie Kragsig Pedersen, som er sponsorindsamler for Uhre GIF samt mor til tre aktive børn i foreningen, er enig i, at det er vigtigt med et erhvervsliv, der bakker op om både små og store tiltag.

- Brande er en aktiv by, med en masse ildsjæle der er gode til at sætte ting i gang. Men mange af disse aktiviteter kræver også, at der er et erhvervsliv, der bakker op. Borgerne skal handle og støtte op lokalt, men det skal erhvervslivet altså også. Så uden alle de fantastiske virksomheder, vi har i Brande, herunder Bestseller, som alle er gode til at støtte lokale aktiviteter, ville der ikke blive gennemført helt så meget, siger Anne-Marie Kragsig Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Springer 32 pladser på to år: Horsens henter bedste placering i syv år på prestigefyldt rangliste

Annonce