x
Annonce
Ikast-Brande

Brande Old Boys uddeler penge

Bjarne Kristensen (t.h.) fik overrakt spillerpokalen af afgående formand, Torben K. Jakobsen. Foto: Mikael Lund
Velpolstret oldboys-forening har en egenkapital på 800.000 kroner.

Brande: Med en egenkapital, som har rundet 800.000 kroner, var der noget at dele ud af, da Brande Old Boys sidste mandag afholdt generalforsamling. Formand Torben Jakobsen sluttede af med at meddele, at han forlader formandsposten efter tre år, men han fortsætter i bestyrelsen.

En tydeligt berørt Torben Jakobsen indledte sin beretning med sammen med forsamlingen at mindes den ene fjerdedel af LM-udvalget, Jan Helleberg, som aldrig vågnede op dagen efter afviklingen af sidste års Landsmesterskaber; et mesterskab Brande Old Boys for tiende og sidste gang i denne omgang stod som praktisk arrangør af.

På den sportslige front resulterede landsmesterskaberne i to sæt guldmedaljer, et til +45-holdet og et til +50-holdet, og også i turneringen blev det til to førstepladser. +45-holdet gentog bedriften fra de foregående år og genvandt ”the double” skarpt forfulgt af Herning Fr., og for første gang i mange år lykkedes det også for oldgirls-holdet at slutte øverst i tabellen, endda i ganske overlegen stil. De tre øvrige hold i turneringen, +30-holdet, +50-holdet og +60-holdet, sluttede alle på fjerdepladsen.

Regnskabet udviste er overskud på cirka 67.000 kroner, hvilket omtrent svarede til udbyttet af Landsmesterskaberne. For første gang oversteg overskuddet fra (sidste års) firmafodboldmesterskaber overskuddet på Landsmesterskaberne, hvilket var med til at bekræfte beslutningen om at holde en pause med afviklingen.

Annonce
Søren Laursen (t.h.) modtog lederpokalen for mange års ihærdig indsats som holdleder for de yngste oldboys. Foto: Mikael Lund

30.000 til Brande IF

Overskuddet havde bragt ”de gamle drenges” egenkapital op på 800.000 kr., og fra forsamlingen blev der da også stillet spørgsmålstegn ved, hvad de mange penge skal bruges til. En del af dem – 3 x 10.000 kr. – blev overrakt til Martin Bjærre, som på vegne af Brande IF takkede for tilskuddet til henholdsvis indkøb af bolde, til rejsefonden og til en ny måltavle på bane 1.

Derudover gav Torben Jakobsen i forbindelse med Brande IF’s generalforsamling sidst i januar tilsagn om ”en ikke ubetydelig håndsrækning”, hvis planerne om en hal til street-fodbold i samarbejde med Urban Street Zone bliver til virkelighed. Desuden har man i fremtiden ikke den store indtægt fra Landsmesterskaberne, og planerne om et alternativt arrangement besværliggøres af, at det kun i meget begrænset omfang bliver muligt at indkvartere deltagere på den nye skole, der er under opførelse, oplyste formanden.

Rokade og nyvalg

Den hidtidige suppleant, Thomas Funderskov, afløste Jane Sandfeld, der ikke ønskede genvalg, som medlem af bestyrelsen, mens kasserer Gitte Holt og Kent Brandt Thomsen blev genvalgt. Det samme gjorde 1. suppleant Nicolaj Eg, mens Camilla Mikkelsen blev valgt som ny 2. suppleant. Begge revisorer, Vagn Krogstrup og Verner Vork, blev ligesom revisorsuppleant Erik Rene Pedersen genvalgt.

Under eventuelt kunne de 40 fremmødte overvære Torben Jakobsen overrække spillerpokalen til Bjarne Kristensen og lederpokalen til Søren Laursen, inden han sluttede af med at meddele, at han efter tre år som formand trak sig fra formandsposten (men fortsætter i bestyrelsen).

Ved den efterfølgende konstituering overtog Mikael Lund posten som formand, mens det længstsiddende medlem af bestyrelsen, Kent Brandt Thomsen, blev udpeget som ny næstformand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Horsens

Konkursramte Dalle Valle om Bytorv Horsens-planer: Alt er uvist

Horsens

Slut med venlige henstillinger: Tirsdag står politiet klar med bødeblokken ved genbrugspladsen

Erhverv

Benedikte lukkede butikken da krisen tog fat: Nu er kunderne vendt tilbage

Annonce