Annonce
Ikast-Brande

Brande.dk bliver en del af Brande City

På onsdagens to på hinanden følgende generalforsamlinger i brande.dk var der fuld tilslutning til forslaget om at lægge foreningen ind under Brande City. Foto: brande.dk

Brande: Som en naturlig udvikling af samarbejdet på tværs af Brandes foreninger er det nu besluttet, at brande.dk bliver en del af Brande City fra og med den 1. maj.

Siden Brande City blev startet i 2013, har der været et godt samarbejde mellem de to foreninger, og efter at brande.dk sidste år ansatte Signe Vindbjerg Pedersen som daglig leder, blev samarbejdet yderligere styrket.

Signe Vindbjerg Pedersen er efterfølgende blevet en del af Brande Citys hovedbestyrelse, så det lå lige til højrebenet at samle ressourcerne ét sted og dermed give borgere, foreninger og virksomheder i Brande et endnu stærkere fælles forum fremover.

Annonce

Eksisterer fortsat

Hjemmesiden www.brande.dk vil fortsat eksistere, og brande.dk vil stadig være at finde på facebook.

Online-kalenderen og al anden nuværende information på brande.dk fortsætter, således at brande.dk stadig vil indeholde den generelle information om Brande og information til byens borgere, foreninger og virksomheder. Brande Citys hjemmeside vil fokusere på formidling af foreningens overordnede aktiviteter og medlemskaber og således ikke være en så aktiv side som brande.dk.

Den frivillige forening bag brande.dk har i mange år gjort et stort stykke arbejde for at formidle relevante oplysninger samt fortælle om de mange muligheder, Brande byder på inden for kultur, natur og fritidstilbud – både til turister og til de lokale borgere og virksomheder.

- Efter Signes tiltrædelse kan vi se, at trafikken til hjemmesiden er yderligere forøget, og i den nye konstellation ser vi endnu flere muligheder. Det lover godt for fremtiden, lyder det fra foreningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Borgmester og hele kommuneledelsen i coronaisolation: Kommunen flirter med omsiggribende nedlukningsgrænse

Annonce