Annonce
Erhverv

Brande City Erhverv så på slips

Bo Egeriis Kristensen fortalte mandag en snes medlemmer af Brande City Erhverv om den virksomhed, han selv var med til at starte i 2005. Foto: Mikael Lund
Lokale erhvervsfolk var på virksomhedsbesøg på Connexion, der sælger slips og butterflies.
Annonce

Brande: Midt i august inviterede Brande Citys udvalg for erhvervslivet til udvalgets første arrangement, et virksomhedsbesøg og netværksmøde hos Axel Månsson. Arrangementet blev imidlertid ikke til noget på grund af manglede tilslutning, men mandag lykkedes premieren så i andet forsøg.

Her gik turen til Connexion på Borupvej, hvor medindehaver og direktør Bo Egeriis Kristensen fortalte og viste rundt på virksomheden, som har slået sig op på salg af slips og butterflies.

Siden etableringen på Borupvej er arealet blevet udvidet i flere omgange, så det nu er omtrent firedoblet fra de oprindelige ca. 500 kvadratmeter i en hal til nu 2000 fordelt på to haller, ikke mindst fordi et større sortiment og flere varenumre kræver mere lagerplads. Filosofien er, at kunderne skal bruge Connexion som varelager, forklarede Bo Egeriis Kristensen:

- De skal købe så ofte som muligt og så lidt som muligt, formulerede han det.

Annonce

Ingen stregkoder

En anden del af den filosofi, der har været medvirkende til Connexions succes, er med direktørens ord, at ”vi fokuserer mere på kundens indtjening end vores egen”. Omsætningshastigheden er høj, og der skal nye varer på webshoppen hver dag; til gengæld er lageret ikke digitaliseret, så stregkoder og indscanning af ordrer er man (endnu) ikke gået over til. På trods heraf er der kun meget få ekspeditionsfejl, forklarede Bo Egeriis Kristensen.

Forretningsmæssigt står virksomheden på tre ben, forklarede han de ca. 20 medlemmer af Brande City Erhverv, der havde prioriteret besøget frem for f.eks. FCM’s superligakamp mod OB: Egne brands, andre brands og som det nyeste profil- og erhvervsbeklædning.

Opkøbet af den hæderkronede virksomhed Angli i 2015 har betydet, at Connexion også har fået fodfæste indenfor salg af skjorter, hvilket aldrig for alvor lykkedes, da virksomheden markedsførte dem under sit eget navn.

Bo Egeriis Kristensen kunne også fortælle, at en del af virksomhedens produkter i dag fremstilles af genbrugsplast, som først bliver granuleret og derefter spundet til tråd, som så kan bruges til fremstilling af f.eks. slips og skjorter. På den måde kan to plastflasker blive til et slips, og i nogle skjorter indgår der op til 40-50 procent genbrugsmateriale, forklarede Connexion-direktøren – det er oftere og oftere et krav, når beklædningsordrer sendes i udbud, og indtil videre har Brande-virksomheden et forspring på det felt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce