Annonce
112

Brand på Torvet: Flammer og røg væltede ud af elskab

Brand i elskab på Torvet
Annonce

Horsens: Omkring kl. 12.15 fik beboerne i opgangen over spisestederne Madkassen og Heart & Soul på Torvet sig noget af en forskrækkelse, da et el-skab uden for Madkassen brød i brand.

- Jeg hørte bare et kæmpe brag ligesom noget, der blev tabt på joden. Og så begyndte lyset i min lejlighed at flimre, fortæller Nikolaj Poulsen, som bor på tredje sal i opgangen over branden.

- Jeg skyndte mig hen og kiggede ud ad vinduet og kunne så se, at der var både flammer og en masse røg, som væltede ud, lyder det.

Nikolaj Poulsen står med sin hund i snor foran Madkassen, mens røgen stadig vælter ud af elskabet neden for hans lejlighed.

- Da jeg så flammerne, skyndte jeg mig ud med det samme. Man ved jo ikke, om der går ild i lejlighederne, eller hvad der sker. Men nu kan jeg vist godt gå op igen, lyder det.

Omkring 10 minutter efter, branden i elskabet var begyndt, nåede brandvæsnet frem. Fem brandfolk og indsatslederen fik hurtigt styr på flammerne, mens tyk grå røg lå som en flere meter stor dyne rundt om elskabet og spisestedet Madkassen.

Nysgerrige forbipasserende måtte holde tørklæder for munden og op ad muren er det store reklameskilt for frokost smeltet og sort af flammerne, som har slikket op ad det.

Lang tid efter flammerne var væk, pumpede røgen stadig ud af skabet, og brandfolkene sørgede blandt andet for at bære en lille bænk, borde og stole og andre pyntegenstande foran Heart & Soul ind i restauranten.

Branden efterlod bygningen uden elektricitet.

Brand på Torvet. Foto: Dorthea Dittmer
Der udbrød brand i et elskab på Torvet lørdag middag. Foto: Dorthea Dittmer
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvor blev lyrikken af?

Horsens

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Horsens For abonnenter

DN om ny omfartsvej: Vi er aldrig glade for infrastruktur hen over sårbare naturområder

Annonce