Annonce
Østjylland

Brand i tomt stuehus, der står til salg: Ilden startede på badeværelset

 Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Ulstrup: Brandfolk fra både Randers og Hammel rykkede fredag aften klokken 22.53 ud til ild i et stuehus på en gård på adressen Forten mellem Hvorslev og Houlbjerg.

- Meldingen gik ind som en gårdbrand, men der var nu tale om en brand i et stuehus, som står tomt og er til salg, fortæller brandinspektør Niels Henrik Nielsen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Derfor var der hverken mennesker eller dyr i fare ved branden.

- Det var nogle forbipasserende, der havde fået øje på ild i vinduerne på første sal og havde ringet efter os, så det var ret heldigt, at det blev opdaget, lyder det fra beredskabsinspektøren.

Han oplyser, at branden tilsyneladende er opstået i en ventilator på badeværelset.

- Det ser i hvert fald sådan ud, branden var helt koncentreret om ventilatoren og plastikrør med mere var brændt væk, siger Niels Henrik Nielsen.

Annonce

Røg- og sodskader

Hele over-etagen blev røg- og sodskadet ved branden, og det kommer til at kræve en hel del arbejde for at blive i orden igen, vurderer beredskabsinspektøren. I sådan et tilfælde, hvor der ikke bor nogen i huset, bliver Skadesservice ikke rekvireret til at få det gjort beboeligt igen.

- Nej, når der ikke er nogle, der skal ind at hente tøj eller bo der, så kan det jo godt vente. Det må det blive en sag mellem ejer og forsikringsselskab, siger beredskabsinspektøren.

Det tog omkring halvanden time for brandfolkene, der var der med en sprøjte og tankvogn fra Hammel, at få bugt med branden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Horsens

Carsten blev fejret på sin 50-års-fødselsdag: Det skulle Mette bare ikke blande sig i

Annonce