Annonce
Odder

Brændte benet: Bordplade-rens gik galt

Brandfolk fra stationen i Odder rykkede søndag ud til to mindre opgaver. Arkivfoto: Michael Bager

Hou: En mand fik sig søndag morgen noget af en forskrækkelse men slap uden alvorlige kvæstelser, da han var ved at rense en bordplade med sprit.

- Der gik lidt ild i bordet og ned ad hans ben. Han havde fået det slukket, da vi ankom. Ambulancen tog ham ikke med, men han fik vist lettere forbrændinger, siger Thomas Jørgensen, indsatsleder ved Østjyllands Brandvæsen.

Brandfolkene i Odder modtog alarmen klokken 7.15, og den lød på en mindre bygningsbrand på Søndergade i Hou. Brandfolkene kunne tage hjem, efter de havde sikret sig, at der ikke var ild i hverken bord, ben eller bygning.

Men de måtte rykke ud igen søndag klokken 17.20. Denne gang var det til en naturbrand på Assedrupvej. Der var gået ild i et mindre engareal på 20 kvadratmeter.

- Vi fik slukket ilden hurtigt, men der er ingen indikationer på, hvad der er sket. Så vi ved umiddelbart ikke, hvordan ilden er opstået, siger Thomas Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Butikstyveri i Lidl udviklede sig til røveri

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce