Annonce
Horsens

Brædstrup Vaskeri og Renseri skal sælges

Det store vaskeri i Brædstrup kan købes for godt to millioner kroner. Foto: Henrik Sandvad
Annonce
Brædstrup - En kendt virksomhed er blevet sat til salg. Det er det store Brædstrup Vaskeri og Renseri på hjørnet af Bredgade 2 og Rosengade er blevet sat til salg. Vaskeriet har ligget på adressen siden 1970 og har i alle årene været drevet af parret Ragnhild og Vagner Nielsen.

- Vi sælger, fordi vi begge er over pensionsalderen. Men indtil vi har solgt, driver vi virksomheden videre, fortæller Ragnhild Nielsen.

Vaskeriet har eksisteret i næsten 70 år. Vagner Nielsens forældre oprettede firmaet i Søgade i 1947. I 1970 flyttede vaskeriet til den nuværende ejendom på Bredgade, hvor der før i tiden var mejeri.

Tidligere har det store vaskeri haft seks medarbejdere, men i dag er der blot en enkelt ansat ud over Ragnhild og Vagner Nielsen.

- Vi håber da, at der er nogen, der vil drive vaskeriet videre, siger Ragnhild Nielsen.

Selve erhvervsbygningen, der oprindeligt blev opført i 1950 som mejeri, er på 445 kvadratmeter. Dertil kommer en beboelsesbygning med to lejligheder på henholdsvis 84 og 182 kvadratmeter samt en butik på 43 kvadratmeter. Det hele er sat til salg for 2.145.000 kroner, fremgår det af en annonce.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce