Annonce
Brædstrup

Brædstrup Spirekor og Seniorkor udsætter seniordag et år

Sidste gang, der var Seniordag i 2018, mødte 550 publikummer op i Brædstrup Hallen. Her var Anders Bircow fra Linie 3 og Stig Rossen de to hovednavne. Arkivfoto: Morten Pape

Brædstrup: Brædstrup Spirekor og Seniorkor aflyser som følge af coronasituationen deres seniordag 2020, som skulle være holdt i maj. De to kor har besluttet at udsætte deres arrangement til næste år.

Alle kunstnere, musikere, borgmester, lydfolk og Brædstruphallen har været velvillige til at udsætte det store musikarrangement, så det i 2021 bliver med de samme folk, som skulle have været med i 2020.

På seniordagen var Carsten Knudsen fra De Nattergale planlagt til at komme og fortælle og underholde om formiddagen. Om eftermiddagen ville Ann-Mette Elten synge for. Hun skulle akkompagneres af sin mand Niels Kirkegaard og Carl Ulrik Munk-Andersen, som næsten er blevet ”husmusiker” ved Seniordagene, hvor han har optrådt siden 2012 med sit klaverspil.

Den første seniordag blev arrangeret af seniorkorene i 2010, og arrangementet plejer at være godt besøgt med op til flere hundrede publikummer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Butikker skal holde åbent søndage i sommerferien - cafélivet skal være generatoren bag

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce