Annonce
Brædstrup

Brædstrup Idrætsforening får ny formand: Ole Schultz stopper efter 10 år

Ole Schultz har valgt at gå som formand i Brædstrup IF efter 10 år på posten. Formandsskiftet sker nu blandt andet for at give den nye formand god tid til foreningens 100-års jubilæum i 2024. Arkivfoto: Martin Ravn
Ole Schultz nåede med sine 10 år at blive den længst siddende formand for Brædstrup IF i foreningens historie. Nu afløses han af 38-årige Thomas Jensen.

Brædstrup: Efter 10 år som hovedformand i Brædstrup Idrætsforening har Ole Schultz meddelt, at han ønsker at overdrage pladsen til yngre kræfter. På den nyligt afholdte generalforsamling i BIF blev Thomas Jensen valgt som Ole Schultz's afløser.

- Efter 10 år synes jeg, at der skal friske kræfter til. Jeg går ikke, fordi jeg er blevet ked af det eller på grund af helbred. Faktisk har det været en fornøjelse at være formand i de 10 år, og jeg er så heldig, at jeg kan aflevere en forening, der er i en god gænge. Jeg synes bare, at det var tid til, at en anden kan komme til med nye ideer og frisk energi, siger Ole Schultz.

72-årige Ole Schultz er den formand i BIF's snart 100-årige historie, der har siddet i længst tid. Når man kigger i de snart 100 år gamle manualer, har formænd i BIF normalt kun siddet i to til tre år. I nyere tid er der dog et par undtagelser med Poul Erik Holm, som var BIF-formand fra 1994 til 1999, og Frits Kristoffersen, som var formand for Brædstrup Idrætsforening i otte år fra 1986 til 1994.

Annonce

Medlemsrekord i coronatid

Den nu forhenværende formand kunne på generalforsamlingen for nylig i Brædstrup Hallen aflevere en idrætsforening i fin form.


Nu er jeg blevet 72 år og har været formand i 10. Jeg synes derfor, det var tid til at lade yngre kræfter komme til med nye, friske ideer.

Ole Schultz, forhenværende formand for Brædstrup IF


Således kan Brædstrup Idrætsforening for tiden fremvise 1093 medlemmer, hvilket er det største medlemsantal nogensinde. Det sker på trods af en lang periode med corona-restriktioner og nedlukninger, som har fået mange medlemmer til at droppe deres medlemskaber af sportsklubber. Samtidig kunne hovedkassereren fremvise en god økonomi i foreningens 10 afdelinger.

- Det er et godt spørgsmål, hvordan vi kan gøre det, når man tænker på, at vi har været igennem et frygteligt år med mange nedlukninger. Men vi har mange aktiviteter i gang i alle afdelinger, og så har vores medlemmer været gode til at bakke os op, siger Ole Schultz.

Annonce

Ny formand valgt

Som afløser i formandsstolen for Ole Schultz blev Thomas Jensen valgt.

Den nye mand på posten er 38 år, uddannet skolelærer og bor i Brædstrup med sin familie. Han er ikke helt ukendt med BIF, da han så at sige er opvokset med klubben, idet både hans far, Jens Fr. Jensen, og hans mor, Lissy Jensen, begge i mange år var aktive i BIF som hjælpere og bestyrelsesmedlemmer.

Sidst har Thomas Jensen været aktiv i Brædstrup HK som næstformand. Han har holdt en pause med foreningslivet i et års tid, men er nu klar til at overtage posten som hovedformand i BIF med nye kræfter og ideer.

- Nu får Thomas mulighed for at prøve sine ideer af, og jeg har lovet, at jeg nok skal hjælpe ham godt i gang, og når han har behov. Jeg tror, at Thomas er den helt rigtige løsning for BIF, siger Ole Schultz.

Ved generalforsamlingen var der også farvel til et andet bestyrelsesmedlem. Marianne Overvad ønskede at stoppe i hovedbestyrelsen efter 15 år, hvoraf de 10 år har været på posten som sekretær. De øvrige valg til BIF`s bestyrelse var genvalg.

Selvom om Ole Schultz nu har sagt farvel til Brædstrup IF, så forlader han dog ikke foreningslivet helt. Han er stadig formand for den selvejende institution Sports Hallerne i Brædstrup og er medlem af Lions Brædstrup.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Borgmester smider bombe i sag om omstridt omfartsvej: Forventer at kunne gå i gang med vejprojekt til december

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Drømmescenariet der blev til virkelighed: Kom med ind i Horsens' nye vartegn

Horsens For abonnenter

Så faldt hammeren i sag om dick pics og blufærdighedskrænkelser: 35-årig dømt til anbringelse på ubestemt tid

Horsens

Min eksmand synes, vores børn får for meget junkfood hos mig - kan han bestemme over det?

Hedensted For abonnenter

Simon er snart SOSU-assistent: Folk spørger, hvorfor jeg vil tørre andre bagi. Men hvad nu, hvis det var mig selv?

Hedensted

Ny butik: Rune og Jill sælger vin fra Italien fra en ombygget garage i Hedensted

Horsens For abonnenter

Fra Junivej til Agerbakken: 18 boliger har skiftet hænder

Horsens

Se video fra Marys besøg i Horsens: Særligt én studerende havde sommerfugle i maven

Horsens

Se Regitzes smukke buket til kronprinsesse Mary: Jeg blev da lidt starstruck, da jeg fik opgaven

AC Horsens For abonnenter

Nu venter VB i 1/8-finalen: AC Horsens' historiske pokaltriumf kastede disse fem tillægsgevinster af sig

Odder

Nye Borgerlige har fundet spidskandidat: Vil skifte livet som sofapolitiker ud med en stol i byrådet

Horsens For abonnenter

Efter pres fra Venstre: Nu bliver det gratis at gå på tønden i midtbyen

Horsens

Se videoen: Nu er Mary kommet til Horsens

Annonce