Annonce
Brædstrup

Brædstrup Handel & Erhverv siger ja tak til omfartsvej ved Lund

Læserbrev: I Brædstrup og omegn går det godt. Der meldes udsolgt af boliggrunde i flere udstykninger og hussalget går godt; både i Brædstrup by, men også i de mindre byer omkring Brædstrup.

På erhvervssiden går det også godt.

Vores store virksomheder er i god form og beskæftiger mange i lokalområdet indenfor byggeri, handel, produktion, restauration og turisme

Nye virksomheder åbner og eksisterende udvider. Senest har vi budt velkommen til blandt andet Olsens Bryghus og interiørbutikken Karmen og selvom det har været hårdt for mange, har vi heldigvis ikke mistet medlemmer til corona’en.

I forbindelse med etableringen af vores nye erhvervsnetværk, kan vi også konstatere at der er et stigende antal mindre virksomheder, der har etableret sig i oplandet. Det er virksomheder, hvis salg ikke er bundet geografisk op på Horsens Kommune, men som f.eks. sælger konsulentydelser eller produkter til kunder over hele landet.

Det betyder, at vi her i området har behov for, at vi kan få varer til Brædstrups handelsliv, at produktionsvirksomhederne kan få deres produkter ud i verden, at håndværkere, konsulenter og ikke mindst det store flertal af ganske almindelige arbejdstagere bruger mindst mulig tid på landevejene.

En omfartsvej ved Lund til E45 kan forkorte transporttiden med 10-20 minutter på strækningen, alt efter hvornår på dagen man skal frem.

Ventetid på landevejen trækker ressourcer fra vores virksomheder og stresser vores medarbejdere. For den enkelte virksomhed og den enkelte familie betyder en så markant forkortelse af køretiden at det bliver endnu mere attraktivt at bosætte sig som familie eller virksomhed i Brædstrup og omegn.

Derfor siger vi ”ja tak” til en omfartsvej fra Lund til E45 fra Brædstrup Handel og Erhverv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Bor du i et område med høj eller lav smitte: Find dit sogn på kortet

Annonce