Annonce
Brædstrup

Brædstrup Handel & Erhverv går nye veje

Linda Mikkelsen, formand for Brædstrup Handel & Erhverv, satser på, at 2019 bliver et aktivt år for handelsstandsforeningen. Blandt med arrangementer i byhaven. Foto: Peter Hald

Handelsstandsforening i Brædstrup vil blandt andet satse på hygge-arrangementer i ny byhave.

Brædstrup: Handelsstandsforeningen Brædstrup Handel & Erhverv vil satse på at bruge Brædstrups nye byhave mere næste år. Byhaven, der er en hygge-plads med græs, bænke og borde midt på Bredgade, vil være velegnet til weekendaktiviteter, mener foreningen.

- I 2019 kan vi forhåbentlig få skabt nogle små aktiviteter i vores byhave. Det kan for eksempel være lørdags-aktiviteter med musik og hygge, siger formanden for Brædstrup Handel & Erhverv, Linda Mikkelsen.

En anden vision kan være at få etableret en sportsdag, hvor de lokale idrætforeninger kan komme på banen og vise, hvad de står for.

Flere af de velkendte aktiviteter fra Brædstrup Handel & Erhverv vil fortsætte. Det gælder for eksempel de populære kræmmermarkeder, også kaldet "torvedage", der finder sted to gange årligt i Bredgade - nemlig den første lørdag i maj og den første lørdag i september.

Ligeledes vil foreningens juleaktiviteter fortsætte, og her er man allerede gået i gang med planlægningen.

Annonce

Synlige aktive butikker

Linda Mikkelsen understreger, at de aktiviteter, som Brædstrup Handel & Erhverv står for, er noget, der udføres som frivilligt arbejde.

Foreningen har ikke ansat folk til at klare den slags - det er butiksindehaverne i de aktive butikker, der selv står for arrangementerne. Derfor mener Linda Mikkelsen, at det vil være på sin plads at få synliggjort de aktive butikker - det vil sige de butikker, der er medlemmer af Brædstrup Handel & Erhverv, og som bidrager med aktiviteter og arrangementer af forskellig art.

- Det vil være fint at få vist noget mere, at de aktive butikker faktisk gør noget aktivt. Det skal være mere interessant at være aktivt medlem, og det kan måske betyde, at vi får flere med, siger Linda Mikkelsen. Hun driver selv tøjbutikken Fru Møller på Bredgade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce