Annonce
Erhverv

Brædstrup Erhvervspark er klar til at vokse

Jes Tikjøb er den ene af de tre ejere af Brædstrup Erhvervspark. Han kan konstatere, at der er stor efterspørgsel efter erhvervsparkens lokaler. Foto: Peter Hald
Venteliste til lagerplads hos Brædstrup Erhvervspark. En ny hal eller to er derfor under overvejelse.
Annonce

Brædstrup: En solid stålport og et skilt med en masse firmanavne markerer indgangen til Brædstrup Erhvervspark på Østergårdsvej 20. Erhvervsparken blev skabt for to år siden, da tre gode venner, Jes Tikjøb, Søren Rasmussen og Jan Bilstrup, købte et forladt erhvervsområde på Østergårdsvej.

- Det var et konkursbo efter Dansk Spån Transport, og vi råder over 66.000 kvadratmeter jord, fortæller Jes Tikjøb. Ud over grundarealerne er der 4000 kvadratmeter under tag.

De tre initiativtagere har brugt tid og kræfter på at rydde op på grunden og få hele området til at se ordentligt ud. At erhvervsparken tager sig pæn ud, sikrer også, at man får fat i de seriøse lejere, understreger Jes Tikjøb.

- Vi har hegn omkring, videoovervågning og lys, så det er trygt for vores lejere at være her, tilføjer han.

Brædstrup Erhvervspark har ramt et behov, for i løbet af ret kort tid er der kommet 15 lejere. Det er hovedsageligt håndværkerfirmaer og andre mindre virksomheder, der har lejet lokaler.

- Vi har faktisk venteliste, så det er ikke usandsynligt, at vi kan finde på at bygge en hal eller to mere, siger Jes Tikjøb. Han driver selv firmaet JT Service og er også teknisk chef for Cirkus Nemo, der har lejet en del lagerplads i erhvervsparken.

Brædstrup Erhvervspark ligger på Østergårdsvej 20, hvor dette skilt markerer indgangen. Foto: Peter Hald
Annonce

Store grunde solgt

Erhvervsparken har haft gang i salget af grunde. En stor grund på 20.000 kvadratmeter er blevet solgt til betonentreprenøren Jacob Jensen fra Brædstrup, der er i gang med at opføre en meget stor lagerhal mod øst. En mindre grund på 2500 kvadratmeter er blevet solgt til VVS Experten på Energivej. Der er stadig fem ledige grunde, så der kommer nok flere virksomheder til.

I det hele taget er erhvervsparkens vækst et udtryk for, at det går godt for erhvervslivet i Brædstrup. Altså ser det ud til, at Jes Tikjøb, Søren Rasmussen og Jan Bilstrup satsede rigtigt, da de købte området.

- Man kan jo sige det på jysk... det hænger sammen, siger Jes Tikjøb med et lunt smil.

Han og de andre ejere har bemærket, at kommunen har planer om at udvide den nærliggende containerplads:

- Når containerpladsen udvides, er der lagt op til at føre Energivej ud til Tønningvej, og det kan gøre det muligt for os at etablere en udkørsel til den tunge trafik ud mod Energivej. Den nuværende indkørsel på Østergårdsvej skal bevares, men kun bruges af mindre køretøjer, og de store lastbiler skal køre ud på Energivej. Det vil husejerne i området nok blive glade for, siger Jes Tikjøb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Hou skal sikres mod oversvømmelser

Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce