Annonce
Hedensted

Bowlingcenter vil samle ungdommen - weekender skal fyldes med musik, lys, røg og underholdning

Fra fredag 14. februar satser to fyre, der har indgået aftale med Østjysk Bowlingcenter, på at gøre centret til omdrejningspunkt for weekendens byture og fester. Privatfoto: Mick Folkmann
To lokale fyre har lavet aftale med indehaver af bowlingcentret i Hedensted. Planen er at byde på feststemning fredage og lørdage.
Annonce

Hedensted: Østjysk Bowlingcenter skal kunne mere end at levere en times bowling i rolige omgivelser. Det skal også kunne favne ungdommen med lys- og røgeffekter, høj musik og underholdning.

Sådan er visionen fra de to 19-årige fyre, Mick Folkmann fra Hedensted og Mathias Klejs fra Møgelkær, der sammen driver Mobildiskotek Partystar.

De har netop indgået aftale med indehaver af bowlingcentret Mervin Sacirovic om at samle ungdommen i centret på Gesagervej fredage og lørdage kl. 21-02.

Indehaver af bowlingcentret Mervin Sacirovic ser frem til første åbningsdag, der bliver fredag 14. februar.

- Jeg har haft udfordringer med at fylde centret fredage og lørdage. Det her er en god måde at løse det problem på. Desuden tror jeg, at vi rammer plet med tilbuddet til de unge, så de har et sted at være uden at skulle uden for kommunegrænsen, siger han.

Jeg har haft udfordringer med at fylde centret fredage og lørdage. Det her er en god måde at løse det problem på. Desuden tror jeg, at vi rammer plet med tilbuddet til de unge, så de har et sted at være uden at skulle uden for kommunegrænsen.

Mervin Sacirovic

Annonce

Testdag forløb godt

Centret planlægger powerbowling med røde og gule kegler, der udløser shots, når de væltes. Derudover vil Mick Folkmann og Mathias Klejs sørge for diverse underholdning, som skal få de unge til at blive på adressen til lukketid.

- Der vil være en kommentator og dj til stede hveranden fredag og lørdag. Kommentatoren skal sørge for at holde stemningen oppe, køre konkurrencer og hygge om de fremmødte, fortæller Mick Folkmann. Han har senest været ansat som dørmand i Vejle og understreger deraf, at bowlingcentret skal være et trygt sted at gå i byen.

For at teste ideen har de to initiativtagere kørt en prøvefredag. Der mødte mellem 60 og 70 unge op. Et tilfredsstillende udgangspunkt, vurderer Mick Folkmann og Mathias Klejs.

Nu håber de, at endnu flere af Hedensted Kommunes ungdom får øjnene op for tilbuddet, og at de, når de får syn for sagen, vælger at blive hængende i centret hele aftenen.

- Bliver det en succes, har vi desuden planer om at flytte lukketidspunktet til kl. 3 eller 4. Men først skal vi se, hvordan opstarten forløber, siger Mick Folkmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Restauratør med opråb: Hjælpepakke går ikke til restauranter, men til revisorerne

Annonce