x
Annonce
112

Bowl uden fun: Bowlere ville slås med personalet

Ni 17-årige ville udenfor og slås med personalet på Bowl'n'fun i Horsens. Arkivfoto: Morten Pape

Horsens: En bowlingtur endte i en sigtelse, da ni 17-årige ikke kunne finde ud at opføre sig ordentligt under et besøg hos Bowl'n'Fun Horsens på Strandkærvej.

- En gruppe unge mennesker, allesammen fra 2002, lavede uro på stedet. De udviste støjende og truende adfærd, og da personalet bad dem om at opføre sig ordentligt, bød de personalet op til dans udenfor. Og med dans mente de slåskamp, oplyser vagtchef John Skjødt fra Sydøstjyllands Politi.

Derfor ringede personalet ved bowlingcentret efter politiet.

- Inden det blev til slåskamp, nåede politiet at komme. Det viste sig at være en gruppe unge, bestående af otte fra Østbirk og en enkelt fra Skanderborg. Politiet bad dem om at forlade stedet, men en ung gut fra Østbirk forstod ikke budskabet om at forlade stedet i god ro og orden. Så han blev sigtet efter restaurationsloven og fik en bøde, som han kan få lov at betale, lyder det fra vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Leder

Leder: Tak til efterskolen

Det er dyrt at have sit barn på efterskole. Det ved jeg kun alt for godt. Derfor blev jeg selvfølgelig også glad på min privatøkonomis vegne, da jeg fik en mail fra efterskolens forstander om, at jeg kan få noget af egenbetalingen tilbage. Det er et resultat af den aftale, der er indgået med undervisningsministeriet. Tak for det. Og måske især for den del af tilbagebetalingen, der handler om kostpenge. For alt det, jeg sparer på benzin frem og tilbage til arbejde i disse coronatider, ja, dem bruger jeg på at brødføde en stor, sulten teenager. Hvad angår den øvrige del af tilbagebetalingen, siger jeg selvfølgelig ikke nej til pengene. I hvert fald ikke så længe jeg er sikker på, at efterskolens medarbejdere stadig kan få løn, og efterskolen også kan eksistere efter corona. Hver dag siden efterskolen lukkede, har min søn siddet foran sin computer og modtaget undervisning. Idrætslærerne har på skift tvunget ham ud af huset for at tage billeder af blade i skoven, kramme træer eller bare løbe en tur. Lærerne lægger videoer ud og hjælper de unge mennesker med stadig at have en fornemmelse af at gå på efterskole. Nuvel, der er dage, hvor cybersamværet gør savnet større i stedet for mindre, men for det meste kommer sønnen ud af værelset med mere lys i øjnene, end inden timen begyndte. Jeg synes faktisk stadig, jeg får noget for pengene, selvom skolen er lukket. Så for mig er det vigtigste ved hjælpepakken ikke, hvad jeg kan få retur, men at lærerne kan få deres løn og beholde deres job på efterskoler, der stadig står klar til at tage imod vores børn og endda have råd til at gøre lidt ekstra for dem, når de forhåbentlig når tilbage til efterskolen og kammeraterne, inden skoleåret er omme. For hjælpepakke eller ej, så kan min søn og alle de andre efterskoleelever ikke få den tabte tid tilbage. Der er ikke nogen ny chance, uanset hvor mange penge jeg får retur.

Horsens

Konkursramte Dalle Valle om Bytorv Horsens-planer: Alt er uvist

Horsens

Slut med venlige henstillinger: Tirsdag står politiet klar med bødeblokken ved genbrugspladsen

Erhverv

Benedikte lukkede butikken da krisen tog fat: Nu er kunderne vendt tilbage

Annonce