Annonce
forside

Boutique Noir åbner på tirsdag

Det er Marianne Nørmark, der står bag den nye Boutique Noir. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce
På tirsdag åbner modeforretningen Boutique Noir i Hospitalsgade 3, hvor Dictes netop er lukket.

Indehaver er Marianne Nørmark, der før havde Boutique Noir i Brædstrup. Den lukkede hun i 2011, men efter en pause, hvor hun bl.a. har arbejdet hos Dictes, er hun nu klar til at overtage Dictes-lokalerne med sin Boutique Noir.

Modebutikken fører mærker som danske "Bitte Kai Rand" og "Ivan Grundahl", tyske "Annette Görtz" og "Oska", italienske "Sarah Pacini" og svenske "Hunkydory".

Boutique Noir har også en forkærlighed for italiensk design inden for både tasker og sko, bla. mærker som "Majo" og "Air step".

Noir overtager en stor kundegruppe efter Dictes, der lå på adressen i 10 år og bl.a. blev årets butik hos City Horsens.

- Noir fortsætter i samme gode spor med de samme mærker, samme positive ånd og god kundeservice. Det skal altid være hyggeligt at komme i butikken, hvor vi gør meget for, at kunden føler sig velkommen, fortæller Marianne Nørmark.

- Mange kvinder vil gerne have noget ekstraordinært, som både er god stil, har god pasform og giver dem udstråling. De er trætte af kædebutikkerne og vil gerne de små modeperler som Noir. Vi har mange kunder fra hele Tretantområdet og Nr. Snede, Give, Billund og fra Skanderborg, som finder frem til os, fortæller Noir-ejeren.
Hun vil selv være i butikken hele ugen og får hjælp af Inge Sandager, som kunderne kender fra Dictes. Når butikken er kommet på plads, vil Marianne Nørmark også udvide med salg på nettet.

Torsdag 12. februar holder Boutique Noir så en decideret åbningsreception for alle kunder og venner af huset, mens der 13.-14. festes videre med et lille glas og lidt sødt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jacob Knudsen stopper i Odder

Annonce