Annonce
AC Horsens

Borring tilbage med overskud

Jonas Borring spillede for første gang i flere måned en helt superligakamp, da AC Horsens og Hobro åbnede foråret med at spille 0-0. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kantspilleren glædede sig over, at AC Horsens fik det næstbedste resultat med hjem fra Hobro.

Annonce

Hobro: Jonas Borring spillede for første gang i flere måneder en hel fodboldkamp, da AC Horsens og Hobro åbnede foråret med at spille 0-0.

- Jeg sluttede efteråret dårligt af med at være skadet, men nu er jeg tilbage, og jeg havde godt med overskud mod Hobro. Med lidt held havde jeg også leveret en assist, sagde Jonas Borring.

Han forarbejde fejlede bestemt heller ikke noget bl.a. da Kasper Junker modtog en aflevering tilbage i feltet, men angriberen fik ikke ordentlig fart i sin afslutning.

Jonas Borring kunne leve med et point mod bundholdet, selv om det ikke rækker meget i kampen om at komme med i top seks.

- Du skal huske på, at Hobro kæmper for livet, og det er et svært sted at være på udebane. Det har andre hold oplevet. Jeg hæfter mig ved, at vi holdt dem fra chancer bortset fra en enkelt stor til sidst, og at vi omvendt kom frem til flere gode muligheder, sagde Jonas Borring.

- Vores indsats er godkendt. Det var disciplineret og arbejdsindsatsen var i orden, så når det ikke rakte til tre point, var det vigtigste, at vi ikke tabte, sagde Jonas Borring.

Med det ene point står AC Horsens noteret for 28 point midt i Superligaen. Afstanden til Hobro på 11 point er intakt, og alt er stadig åbent i det meget brede midterfelt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce