Annonce
Odder

Borgmesteren savner VU i Odder: Godt tiltag på Odder Gymnasium

Venstre Ungdom var ikke repræsenteret på Odder Gymnasium. Foto: Martin Ravn.

Uffe Jensen (V) har i øjeblikket ikke glæde af en ungdomsafdeling af partiet i kommunen, og det ærgrer ham.

Odder: Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) er blevet søsat i Odder-Samsø-kredsen, men Odder Kommunes borgmester og dermed Venstre mangler indtil videre en aktiv ungdomsforening. Det er de ikke ene om, for det er det generelle billede blandt partierne i kommunen.

Venstre Ungdom i Odder ligger i dvale og har ifølge borgmester Uffe Jensen (V) gjort det i et års tid. Derfor ser han særdeles positivt på tiltaget på Odder Gymnasium.

- Det er helt sikkert et initiativ, jeg hilser velkommen. Jeg synes, det giver god mening, og vi vil gerne have de unge til at engagere og involvere sig i politik. Jeg håber rigtig meget, der kan komme noget godt ud af det, og det var også noget, vi brugte meget tid på at tale om rundt til vælgermøderne i valgkampen, siger Uffe Jensen.

Han savner nemlig at have VU i Odder Kommune.

- Det er vigtigt for os at have en lokal afdeling af Venstre Ungdom. Jeg ærgrer mig meget, når vi er til landsmøder, og jeg kan høre VU'ere fra andre kommuner, der kommer med nogle helt andre syn på mange ting og puster til noget. Det er vigtigt for hele samfundet, at vi har dem - og også i Odder, understreger borgmesteren.

Og selvom timingen for nogle vil komme lidt besynderligt kort efter et netop overstået valg, ser Uffe Jensen det med positive briller.

- Jeg kan kun håbe, at vi måske har været med til at så nogle frø i løbet af valgkampen. Der var mange, der gav udtryk for, at de gerne ville have det. Men om det er et resultat af noget, de måske har hørt i valgkampen, eller om det "bare" er de rigtige mennesker, der er kommet på det rigtige tidspunkt, ved jeg ikke, siger borgmesteren.

Borgmesteren skal dog måske væbne sig med tålmodighed lidt endnu. Venstre Ungdom var nemlig ikke repræsenteret under dagens besøg på Odder Gymnasium.

Annonce

Glæde i Socialdemokratiet

Vente behøver kollegaen Lone Jakobi (S) imidlertid ikke at gøre længere. Hun får nemlig i fremtiden gavn af DSU i Odder.

Og det vækker glæde hos byrådsmedlemmet.

- Det er simpelthen bare så godt. Det er godt for partiet, men også bredere set er det godt i det hele taget for de unge i Odder. Det er vigtigt, at de vil engagere sig - også partipolitisk, ogd et er rigtig godt med en ung røst som både med-og modspiller. For som vi ved, lægger ungdomsafdelingerne også deres egen politik, lyder det fra Lone Jakobi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Se de mange billeder: Mange Horsens-borgere evakueret på grund af frygt for digebrud

Horsens For abonnenter

Anders har fire hektar jord under vand: Flaskehals på Gudenåen gør hans marker værdiløse

Horsens

Vandet er faldet 30 cm: Vi har været meget heldige

Annonce