Annonce
Odder

Borgmesteren: Jeg forstår frustrationen

Borgmester Uffe Jensen forstår Brian Møbjergs frustrationer omkring transformatoren i forhaven og vil altid gerne tage en kop kaffe med borgerne. Arkivfoto: Axel Schütt.

Uffe Jensen anerkender Brian Møbjergs frustration, men fastslår samtidig, at sagen aldrig har været politisk.

Annonce

Assedrup: Assedrup-borgeren Brian Møbjerg er utilfreds med den fire meter høje og støjende transformator, der i forbindelse med den nye letbane er blevet placeret i hans "forhave". Derfor mener han, at det vil klæde Odders borgmester ved selvsyn at vurdere, om der er tale om et okay byggeri.

-Jeg plejer at sige, at jeg gerne vil mødes og drikke en kop kaffe med borgerne. Men der er også det at sige til sagen, at borgmesteren ikke har haft noget med den sag at gøre overhovedet. Den har på intet tidspunkt været politisk. Det er rent administrativt ud fra gældende love. Sagen har været anket, men er blevet stadfæstet af Naturstyrelsen. Letbanen har ikke fået lov til noget, den ikke måtte få lov til, fastslår borgmester Uffe Jensen (V), der dog sagtens kan følge Brian Møbjergs hovedbrud.

- Jeg forstår til fulde frustrationen ved sådanne anlæg. Men nogle gange er det nødvendigt for at blive med at udvikle samfundet. Når der bliver bygget en ny motorvej, så går det også tit ud over nogen. Der er selvfølgelig regler for, hvad man må, og hvad man ikke må. De regler er overholdt, men derfor forstår jeg stadig godt, at han ville foretrække en blank plads foran huset frem for en stor transformator, lyder det fra borgmesteren, der i forhold til støjgenerne fastslår, at Brian Møbjerg har en specifik mulighed.

- Der er regler inden for støjmåling, og sådan et anlæg ikke må larme mere, end der står i bestemmelserne. Der kommer kommunen og måler, og hvis reglerne ikke er overholdt, kommer der selvfølgelig et påbud, siger borgmesteren.

Jeg forstår til fulde frustrationen ved sådanne anlæg. Men nogle gange er det nødvendigt for at blive med at udvikle samfundet. Når der bliver bygget en ny motorvej, så går det også tit ud over nogen.

Uffe Jensen, borgmester i Odder Kommune.
Annonce
Annonce
Horsens

Jonas Dal: AaB var bedre end os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce