Annonce
Odder

Borgmester: Vi vil gerne være flere på holdet

Uffe Jensen vil cykle rundt for at sikre Venstre stemmer til næste kommunalvalg. Privatfoto
En particykel skal hjælpe Venstres kandidater i den kommende valgkamp.

Odder: - Vi vil gerne være flere på holdet.

Med de ord fra borgmester Uffe Jensen tog Venstre i Odder Kommune den første cykeltur i manegen for at gøre klar til kommunalvalg i 2021.

- Ved kommunalvalget i 2017 kørte vi rundt i bil og med campingvogn. Nu skal vi være lidt grønnere, så vi tager cyklen, sagde borgmesteren på Venstres generalforsamling i sidste uge.

Om der skal købes flere cykler ind, må tiden vise.

Uffe Jensen er valgt som borgmesterkandidat for Venstre, men både han og den afgående formand Jan Gade, kom med et klart budskab:

- Vi skal være et hold, ellers kan det ikke lykkes. Og vi vil gerne være et større hold. Vi skal have kandidater fra alle områder i kommunen, i alle aldre og erhverv. Mangfoldighed er kodeordet.

Annonce

En tredje periode

På generalforsamlingen blev det godkendt, at der nu laves en arbejdsgruppe, der skal lave handlingsprogram til Venstres KV21-valgkamp, hvor partiet går efter at gøre noget, ingen partier i Odder har gjort før dem.

- Det er et godt mål at være det første parti nogensinde i Odder Kommunes historie, der får tre perioder i træk med borgmesterposten, sagde Uffe Jensen.

Valgprogrammet bliver delt med medlemmerne og i april/maj 2021 bliver der opstillingsmøde til Venstre kommunalvalgsliste.

- Kom ud af busken og meld dig som kandidat. Og har du ikke lyst til det, så find en i dit netværk, som du kan opfordre. Vi skal have alle 23 pladser fyldt, var meldingen fra borgmester og formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

AC Horsens får penge fra DBU

Østjylland

Læge fortæller om corona-kampen på sygehuset: Frygter valget mellem liv og død

Hedensted

Støtter lokale butikker og glæder de gamle: Ildsjæle sender påskepakker til plejehjemsbeboere

Annonce