Annonce
Odder

Borgmester til strandgæster: Brug p-pladsen før Trekanten

Odder Kommune vil ifølge borgmester Uffe Jensen (V) tjekke op på, om der skal laves bedre skiltning til p-pladsen før trekanten. Foto: René Christensen
Uffe Jensen (V) anerkender trafikproblemer ved Saxild Strand men mener, at meget kan løses med bedre skiltning.
Annonce

Saxild Strand: Borgmester Uffe Jensen (V) ved godt, at Trekanten er et trafikalt knudepunkt, når solen skinner, og folk vil til stranden. Men han mener, at meget kan løses ved, at folk benytter den store p-plads, som ligger få hundrede meter før Strandshoppen. Den har han aldrig oplevet være fyldt helt op.


Vi skal have undersøgt, om skiltningen til den store p-plads er god nok. Og så vil jeg i øvrigt opfordre både sommerhusejere og strandgæster til at respektere hinanden og overholde loven.

Borgmester Uffe Jensen (V)


- På en måde forstår jeg ikke, at folk ikke blot parkerer der, når de skal til stranden. Så langt skal man da ikke gå for at komme hen til Trekanten. I øvrigt har Strandshoppen lige nu planer om at etablere en bane med oplevelsesminigolf på det grønne område ud mod Kystvejen. Så der bliver oven i købet noget at kigge på, når man går langs Kystvejen, siger borgmesteren, der dog anerkender, at Odder Kommune måske bør kontrollere, om skiltene til p-pladsen er tydelige nok.

Annonce

Flere p-pladser mod syd

Hvad angår parkeringsproblemerne i den sydlige ende af sommerhusområdet, hvor der også ligger en offentlig strand, håber Uffe Jensen, at de vil blive løst i løbet af få år. Det kan lade sig gøre, hvis en planlagt udbygning af sommerhusområdet bliver en realitet.

Sker det, vil der blive etableret 69 nye sommerhusgrunde på den mark, der ligger syd for Chr. Petersensvej.

Hvis planerne om 69 nye sommerhusgrunde langs Chr. Petersenvej bliver en realitet, håber borgmester Uffe Jensen, at der også kan etableres en offentlig p-plads for strandens gæster. Billedet her stammer fra søndag 9. august, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel. Foto: René Christensen

- Jeg håber, at projektet bliver til noget, for så vil Odder Kommune overveje at etablere deciderede parkeringspladser for strandgæsterne. På den måde kan vi undgå mange af de uhensigtsmæssige parkeringer, som vi oplever på solskinsdage. Indtil da kan jeg kun opfordre både sommerhusejere og strandgæster til at respektere hinanden og så i øvrigt overholde loven. Den siger, at man hverken må parkere eller standse på visse veje, nemlig dem, som brandvæsen og andet beredskab altid skal kunne færdes på. Hvilke, der er tale om, kan man tydeligt læse sig frem til på de skilte, som sat op i området, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Annonce