Annonce
Horsens

Borgmester om året der gik: Jeg skal vænne mig til ikke at have børn hjemme mere

Bogmester i Horsens, Peter Sørensen (S)

Borgmester Peter Sørensen glæder sig over et højt gennemsnit fra afgangsklasserne i Horsens Kommune. Han er med i "Det husker jeg 2018 for".

Annonce
Annonce

Borgmester Peter Sørensen (S), Horsens

Horsens: - Jeg er ganske imponeret over de unges faglige resultater i år. Alle skoler, elever, lærere, ledere, bestyrelser og pædagoger har knoklet for at komme derop. For mig handler det om børn, at de er klædt godt på til fremtiden. Vi har haft et uddannelsesmæssigt efterslæb, men nu ligger vi over landsgennemsnittet. Og uanset om vi ligger lidt under eller lidt over næste år, bevæger os i den rigtige retning, så al mulig anerkendelse til lærere, pædagoger, elever og forældre for en markant tilføjelse til, at Horsens udvikler sig.

- Derudover har vi i år haft mulighed for at investerer i den tunge velfærd: børn, unge, ældre, handicappede. Vi kan tilgodese dem og prioritere flere midler til de områder, og det er rigtig vigtigt. Vi har god styring på økonomien, og der er en positiv tilflytning og liv i alle dele af Horsens Kommune, som smitter af på, at vi har råd til at investere i velfærdsområdet.

- Personligt er det, der har fyldt mest i mit liv, at vi ikke længere har nogen børn boende hjemme. Jeg har to dejlige døtre, og den ene har færdiggjort sin bachelor og er i gang med sin kandidat, og min yngste datter er startet på CBS i København. Jeg er så stolt af mine døtre, men jeg skal vænne mig til, at der ikke er børn hjemme mere. Det skal man øve sig i, og jeg skal gerne indrømme, at det er rigtig svært, på trods af at jeg er så stolt og glædes helt vildt over, at de er godt på vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce