Annonce
Odder

Borgere skal drøfte midtby

Folkeparken foran rådhuset er et af de emner, et nyt borgerpanel skal diskutere. 2. april er sidste chance for at melde sig til panelet. Arkivfoto
Annonce

Odder: I løbet af foråret vil Odder Kommune holde en række virtuelle møder med et borgerpanel. Emnet er midtbyens udvikling med folkepark, legepladser og oplevelser.

Interesserede skal melde sig til panelet senest 2. april på kommunens hjemmeside. Borgerpanelet skal komme med input og holdninger til de tiltag, som kommunen arbejder med.

Det er planen, at de første virtuelle møder holdes fredag 17. april i tidsrummet mellem klokken 15 og klokken 18. Det sker enten ved, at deltagerne får et link, de skal aktivere, eller ved at de bliver ringet op.

Tilmeldingen foregår via kommunens hjemmeside. Under nyhedssektionen kan man finde en historie om borgerpanelet og udfylde et skema. Det er tanken, at panelet skal bestå af 15 medlemmer og sammensættes bredt. Derfor bliver der kigget på bopæl, alder og om man tidligere har været i processen med at udvikle bymidten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Her er tallene, du ikke må se: 48 smittede med minkvariant i Region Midtjylland

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Horsens

Horsens-pige indkaldt til landsholdet

Annonce