Annonce
Brædstrup

Borgere har samlet 2,7 mio. kr. ind: Nu starter byggeri af butik

Borgerne i Nim kan snart igen handle i deres egen dagligvarebutik. Det skyldes en stor lokal indsats, hvor byens borgere blandt andet har været med til at finansiere et butiksbyggeri, som kommer til nogenlunde at ligne illustrationen på billedet. Pressefoto

Nim: Borgerne i Nim har ventet længe på en ny dagligvarebutik, siden byens købmandsbutik lukkede i 2014. Nu varer det imidlertid ikke så længe til, at indbyggerne i Nim igen kan handle dagligvarer lokalt.

Lørdag 17. november er der nemlig opstart på byggeriet af en ny borgerejet anpartsbutik. Borgmester Peter Sørensen kommer og hjælper med det første spadestik.

Startskuddet til byggeriet kommer et par måneder senere end planlagt. Det skyldes blandt andet, at byggeansøgningen er behandlet efter et nyt byggereglement, BR18, som trådte i kraft 30. juni i år.

De mange nye krav i det nye reglement har givet ekstra arbejde for både bygherrer og myndighedsfolk i teknik- og miljøforvaltningen i Horsens Kommune.

Borgerne i Nim har i alt samlet 2,7 mio. kroner ind til at bygge byens nye "Min Købmand", som dagligvarekæden Dagrofa lejer sig ind i.

Første spadestik til byggeriet kan opleves lørdag 17. november fra klokken 14 på Præstevænget i Nim. Her vil Nim Butikstorv ApS også være vært for øl og sodavand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

21-årig til politiet: "Fucking spassere"

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce