Annonce
Horsens

Bomles Venner aktuel med julesingle på Dansktoppen

Det lokale band "Bomles Venner" er lige nu aktuel med julesinglen "Hvor er julemanden" på Dansktoppen på DR's P5. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Horsens: Det lokale konceptband "Bomles Venner" har endnu engang været i pladestudiet. Det er der kommet julesinglen "Hvor er julemanden" ud af, og den er lige p.t. aktuel som bobler på Dansktoppen på Danmarks Radios P5.

Bandet, der i mange år har gjort sig som populært Bamses Venner-kopiband, har tidligere udgivet sange, som de har forsøgt at indtage Dansktoppen med. Senest med countryrock-sangen ”Her Er Jeg” fra 2019, som var en opfølger til gruppens første udspil ”Du Skal Ikke Græde Mere”, der hægtede sig solidt fast i DR's Dansktoppen og lå 15 uger på listen.

Nu forsøger de sig så udi julemusik-genren med "Hvor er julemanden", og svaret kunne jo passende være, at ham finder de såmænd i bandets egen midte, idet forsanger og bassist Thomas "Bomle" Engelund også gør sig som Horsens' officielle julemand, der snart skal på corona-venlig turné rundt i byen.

"Bomles Venner" består ud over Thomas "Bomle" Engelund af Tommy Franck på Hammond-orgel og kor, Jacob Houmøller på trommer og kor og Nikolaj Lyngbye på leadguitar og kor.

Sådan ser coveret til det lokale band "Bomles Venners" nye single, "Hvor er julemanden", ud. Foto: Picasa
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce