Annonce
Hedensted

Boligselskab vil rive midtby-villa ned for at opføre seks rækkehuse

Den gule villa på Rønne Allé 9 ligger på en central placering lige bag ved Hedensted Skole, og her vil Østjysk Boligselskab opføre seks rækkehuse. Foto: Camilla Bo Krefeld
Seks nye lejeboliger er på vej på Rønnevej 9 lige bag ved Hedensted Skole. Teknisk udvalg har sagt ja til at sende en lokalplan i høring.
Annonce

Hedensted: En ældre villa på Rønne Allé 9 i Hedensted kommer højst sandsynligt til at lade livet i løbet af næste år. Østjysk Boligselskab har nemlig planer om at rive villaen ned for i stedet at opføre seks rækkehuse på adressen.

Teknisk udvalg har netop taget stilling til ønsket fra boligselskabet, og politikerne er enige om, det er en god idé at veksle én midtbybolig til seks. Derfor har de sagt ja til at sende en lokalplan i høring, der giver mulighed for at opføre flere rækkehuse i området.

- Vi har et ønske om, at centerbyerne i Hedensted Kommune skal have tættere og højere bebyggelse, således at flere borgere kommer til at bo i centrum og bidrage til bylivet. Samtidig er der en tilsyneladende umættelig efterspørgsel på lejeboliger i form af rækkehuse. Så boligselskabets planer passer rigtig godt med vores visioner, siger Lene Tingleff (V), formand for teknisk udvalg.

Annonce

God placering for børnefamilier

Boligselskabet har i forvejen flere rækkehuse på Rønne Allé, så det nye projekt passer umiddelbart godt ind i omgivelserne.

Rønne Allé ligger et stenkast fra Hedensted Skole og 400 meter fra bymidten, og placeringen af de nye rækkehuse bliver således særdeles central.

- Det er en attraktiv placering, som formentlig vil kunne tiltrække nogle af de børnefamilier, vi så gerne vil have til kommunen, konstaterer Lene Tingleff.

I lokalplanen er der sat en maksimal bebyggelsesprocent på 40 og en højde på 8,5 meter. Den skal forbi byrådet onsdag, inden den sendes i offentlig høring.


Det er en attraktiv placering, som formentlig vil kunne tiltrække nogle af de børnefamilier, vi så gerne vil have til kommunen.

Lene Tingleff (V)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Gør noget: Gå en tur

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Horsens

SF'er til minister: Hvordan vil du sikre, at loven står over økonomiske hensyn i børnesager?

Annonce