Annonce
Odder

Boligprojekt på vej: Flere generationer skal bo sammen

Rasmus Kjær fra brdr. thybo og borgmester Uffe Jensen fra Odder Kommune giver hånd på det nye samarbejde om et boligbyggeri i Bendixmide. Foto: Odder kommune
Brdr. thybo Ejendomsudvikling skal udvikle og bygge et spændende boligprojekt i Odder Kommune.
Annonce

Odder: Ejendomsudviklingsselskabet brdr. thybo har købt den storparcel i Bendixminde, som Odder Kommune sendte i udbud før jul sammen med en købsoption på en anden storparcel i området. Byrådet godkendte købstilbudet ved det seneste byrådsmøde, og der er nu underskrevet en betinget købsaftale. - Vi er glade for, at der kommer et boligbyggeri, hvor der er fokus på kvalitet, og hvor der skabes de bedste rammer for, at man kan leve det gode liv i mange generationer i Odder Kommune, siger borgmester Uffe Jensen (V).

Projektet består af et mangfoldigt boligområde med seniorbofællesskab og familieboliger, og der skal både være privatudlejning og salg. Desuden etableres et fælleshus, shelter og legeplads. - Vi glæder os til at komme i gang. Vores projekt har temaet "Et godt liv for alle generationer", og det er netop det, vi sigter efter at skabe. Vi sætter fokus på mangfoldighed, fællesskab og biodiversitet, siger Rasmus Kjær fra brdr. thybo Ejendomsudvikling.

Annonce

Kvalitet og mangfoldighed

Storparcellerne ligger i boligområdet Bendixminde i den nordvestlige del af Odder by. Parcellerne har en unik beliggenhed på en sydvendt skråning ned mod Stampmøllebæk. Boligerne er placeret tæt på naturen og hvor bæredygtighed og klimahensyn er indarbejdet i områdets udformning. Skoler og daginstitutioner er i gåafstand og kan nås langs stier, og der er mange fælles rekreative områder.

På storparcellerne kan der bygges tæt-lav-bebyggelse og etageboligbebyggelse. Der kan samlet opføres op til 9.772 etagemeter byggeri svarende til 4.886 etagemeter på hver storparcel.

Bendixminde er et boligområde under udvikling med plads til op mod 450 boligenheder på 40 hektar. Det er tæt på skov, skole og der planlægges en helt ny daginstitution til ibrugtagning i 2022.

Den sidste eksisterende parcel er netop solgt, men der kommer 27 nye grunde til salg i forsommeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Gør noget: Gå en tur

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Horsens

SF'er til minister: Hvordan vil du sikre, at loven står over økonomiske hensyn i børnesager?

Annonce