Annonce
Brædstrup

Boligformand er optimist: Over 40 interesserede til otte nye rækkehuse

De nye rækkehuse på Vestergade 47 i Brædstrup står snart færdige, men Andelsboligforeningen Odinsgaard forventer først indflytning omkring 1. marts næste år. Foto: Henrik C. Sandvad
I øjeblikket skyder otte nye rækkehuse op på Vestergade 47 i Brædstrup. De nye huse står klar til indflytning cirka 1. marts, men allerede nu har mange interesserede meldt sig som kommende lejere.
Annonce

Brædstrup: Det er efterhånden nogle år siden, at Andelsboligforeningen Odinsgaard sidst har bygget boliger i Brædstrup. I disse måneder er den lokale boligforening med hovedsæde i Horsens imidlertid ved at få opført otte nye rækkehuse på Vestergade 47 i Brædstrup.

Boligerne opføres af det lokale byggefirma Hegermann Huse, og noget tyder på, at boligforeningen så rigtigt, da den besluttede sig for at gå ind i projektet, som har en samlet byggesum på knap 17 mio. kr. I hvert fald oplever formanden for Odinsgaard, Niels Rasmussen, en stor interesse for boligforeningens nye rækkehuse.

- Jeg er meget positiv, for vi mærker en virkelig stor interesse for husene. I øjeblikket står over 40 på en liste som interesserede, men som de fleste i vores branche ved, så er der stor forskel på at være interesseret og til, at man får tingene lejet ud. Men vi er fortrøstningsfulde, siger Niels Rasmussen.


Det er virkeligt positivt, hvad der sker med Brædstrup i disse år. Det er lidt overraskende, at der er sådan en stor interesse for byen, men det er også, hvad Brædstrup har trængt til i mange år.

Niels Rasmussen, formand for Andelsboligforeningen Odinsgaard


De nye rækkehuse forventes at være klar til indflytning omkring 1. marts næste år, men boligforeningen er ifølge formanden endnu ikke startet op med udlejningen.

- Her vil vi gerne lidt tættere på, inden vi begynder med udlejningen. Det hele afhænger også af, hvordan vinteren bliver for byggeriet, siger Niels Rasmussen.

Annonce

Masser af boliger på vej

Der er i øjeblikket heftig aktivitet i boligbyggeriet i Brædstrup, hvor der både bygges boliger i Krohaven (ved den tidligere Brædstrup Kro) og Sønderhaven (det tidligere Energi Midt hovedkvarter) samt ved Ring Sø og Galgehøj/Fredsbovej. Derudover arbejdes der med byfortætning med en række mindre projekter med nye lejligheder inde i Brædstrup midtby.

- Det er virkeligt positivt, hvad der sker med Brædstrup i disse år. Det er lidt overraskende, at der er sådan en stor interesse for byen, men det er også, hvad Brædstrup har trængt til i mange år. Det er positivt med udviklingen, selvom det selvfølgelig giver lidt pres på lejemarkedet, siger Niels Rasmussen.

Formand i Andelsboligforeningen Odinsgaard, Niels Rasmussen, forventer ikke yderligere byggeprojekter i Brædstrup inden for de første år, når rækkehus-projektet på Vestergade står færdigt. Arkivfoto: Morten Pape

Andelsboligforeningen Odinsgaard har i øjeblikket omkring 200 lejemål i Brædstrup, men for øjeblikket er det ikke planer om nye boligprojekter i byen efter rækkehusene på Vestergade.

- Vi kan ikke afvise det om nogle år, hvis den rigtige mulighed opstår. Jeg tror dog, at lejemarkedet i Brædstrup er dækket ind for en periode, og vi skal også tænke på, at vi skal kunne leje den eksisterende boligmasse ud, siger Niels Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Golf-ordningen opretholdes

Østjylland

Corona-epicenter på Aarhus Ø: 18 sejlere smittet efter træningslejr i Aarhus

Horsens

Huscompagniet vil børsnoteres: Efter årrække med solid vækst er vi klar til næste skridt på rejsen

Annonce