Annonce
Odder

Boligblokke på vej ved rundkørslen

Intet er sikkert endnu, men udgangspunktet for autoforhandlerne Lindgaard og Kristiansen er bl.a. disse tegninger, som arkitekfirmaet gpp har lavet, og som politkerne i Udvalget for Miljø, Teknik og Klima netop har kigget på.
Autoforhandlerne Lindgaard og Kristiansen har planer om at flytte deres værksted og bygge 42 lejligheder på matriklen.
Annonce

Odder: Står det til ejerne af autoværkstedet Lindgaard og Kristiansen på Horsensvej 2 i Odder, vil værkstedet i løbet af måske et års tid blive jævnet med jorden for at give plads til to nye boligblokke.

Det fortæller Kent Kristiansen, der sammen med kompagnonen Jan Lindgaard har drevet autoværksted på matriklen siden 1996 - de første 10 år også med salg af nye biler af mærket Citroén.

- Forretningen går sådan set meget godt, og vi har forrygende travlt på værkstedet. Så hvis vores byggeprojekt bliver til noget, åbner vi givetvis et nyt sted i Odder. Hvor, det må tiden vise, siger ejeren.

Forretningen går sådan set meget godt, og vi har forrygende travlt på værkstedet. Så hvis vores byggeprojekt bliver til noget, åbner vi givetvis et nyt sted i Odder.

Kent Kristiansen, medindehaver af autoværkstedet Lindgaard & Kristiansen

Med "byggeprojekt" henviser Kent Kristiansen til de planer, som han og kompagnonen har gået og puslet med, og som netop er blevet sendt ud i fire ugers ugers såkaldt foroffentlig høring, hvor bygherrene skal tale med naboer og andre. Først derefter laves et rigtigt forslag til en lokalplan.

Af de foreløbige tegninger fremgår det, at Lindgaard og Kristiansen ønsker at opføre 41 boliger på 65-85 kvadratmeter. Bebyggelsen, der består af to blokke med varierende højde, får svalegang ud mod Horsensvej og altaner mod Skovly. Parkeringspladser, som der bliver en af til hver lejlighed, etableres på arealet ud mod landevejen.

- Som sagt er planerne endnu meget i sin vorden, så om vi ender med selv at blive bygherrer på hele projektet, sælger det til andre, eller deler det op med halvt lejeboliger og så sælger resten - det aner vi ikke endnu, siger Kent Kristiansen, der heller ikke vil give et bud på, hvornår projektet skal være færdigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce