Annonce
Brædstrup

Bofællesskab bliver del af ny grøn bydel

Brædstrups kommende bofællesskab bliver del af et nyt stort boligprojekt på 80 boliger midt på Søndergade.

Brædstrup: Der bliver byggeri i to og tre plan, spændende arkitektur og fokus på fællesskab og natur, når energigrunden vil stå færdig formentlig engang i 2022.

I alt skal der opføres lidt over 80 lejligheder, og det cirka 13.000 kvm. store nye boligområder i Brædstrup vil også på mange måder blive et grønt projekt. Således vil p-pladserne blive gravet ned i en p-kælder under jorden, hvilket gør det muligt at trække naturen helt ind til de nye lejligheder og Søndergade.

- Målet er at skabe et fedt sted, hvor det er rart at være. Derfor har det også været vigtigt for os at få naturen helt ind, siger Peter Pørtner, indehaver af Peja Ejendomme.

Lejlighederne bliver på 65 til 110 kvm. store, hvor der også tænkes i energiforbrug og klima i byggeriet. Således samarbejder Peja Ejendomme i øjeblikket med firmaet FK Sol i Brædstrup, som rådgiver om solenergi, om at få installeret solceller i taget.

Det er Ginnerup Arkitekterne, som har tegnet Brædstrups nye bydel, som vil skyde op over tre etaper i de kommende år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

30-årig banket med koben af ukendt mand

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark

Læge har gjort det før: Opdagede tegn på kræft hos fremmed i Bilka-kø

Annonce