Annonce
AC Horsens

Bo takker Hobro: Jeres angriber var vores redningsmand

Bo Henriksen ærgrede sig over, at det ikke blev til tre point i kampen mod Hobro. Chancerne var der, men omvendt havde Hobro også kampens største i det sidste minut. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Bo Henriksen ærgrede sig over at have mistet to point i kapløbet om at komme i top seks.

Hobro: - Det var brugbart uden at være fremragende.

AC Horsens' manager Bo Henriksen stod med blandede følelser oven på 0-0 kampen mod Hobro.

- Pål Kirkevold var jo vores bedste mand, da han reddede for os til sidst. Hobro fik et fejlagtigt indkast, og det kunne de have vundet kampen på, hvis ikke han havde reddet, sagde Bo Henriksen, der kunne se Hobro-angriberen blev ramt nærmest inde på målstregen i kampens sidste minut, så AC Horsens slap med skrækken.

- Vi var det bedste hold, og vi havde de fleste chancer. Hobros målmand blev valgt til kampens bedste. Det siger vel det hele. Uden der var markant forskel, så sandsynliggjorde vi, at vi kunne vinde. Vi fik de fornødne chancer til bl.a. Michael Lumb og Kasper Junker, sagde Bo Henriksen.

AC Horsens drømmer om at snige sig med i top seks, og set i det lys var 0-0 ikke meget at få med hjem fra Hobro.

- Hvis vi ser bort fra det sidste minut, hvor vi kunne have tabt, så er vi mest skuffede. I forhold til top seks havde to point mere været guddommelige at stå med, sagde Bo Henriksen.

Han vurderer, at der skal 36-37 point til for at komme med i mesterskabsspillet. I de to foregående sæsoner har 35 point været nok. AC Horsens har med fem kampe tilbage 28 på kontoen.

AC Horsens møder på søndag Vendsyssel på hjemmebane.

- Det bliver en krig som mod Hobro. Banen er nok ikke meget bedre, sagde AC-manageren.

Han foretrak overraskende Sivert Heltne Nilsen som makker til Hallur Hansson på den centrale midtbane.

- I de to sidste kampe i efteråret mod AaB og FC Midtjylland fungerede Sivert og Hallur godt sammen. Det har styrket vores defensiv. Vi har fået godt lukket af. Nu skal vi så have bygget lidt mere på rent offensivt, sagde Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce