Annonce
AC Horsens

Bo: Ok at få uafgjort med to straffespark imod os

Horsens træner Bo Henriksen under Superliga-kampen mellem AC Horsens og Hobro på Casa Arena den 5. august 2018. Kampen endte 2-2.. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)

Horsens: AC Horsens' manager Bo Henriksen stod med blandede følelser efter 2-2 kampen mod Hobro.

- Et eller andet sted er det flot, at vi får uafgjort, når vi får to straffespark imod os. Hobro fik et straffespark, der ikke var der, og vi fik ikke tilkendt et straffespark. Når man på den måde er nede med to, så er det ok at få uafgjort, sagde Bo Henriksen.

- Men vi må ikke lade os slå ud af dommerkendelserne, selv om de ikke gav os de bedste betingelser, sagde Bo Henriksen, der især hæftede sig ved det frispark, som dommer Peter Munch vekslede til et straffespark i begyndelsen af anden halvleg.

- Det var en våd klud i ansigtet. Vi var klart bedst i første halvleg, men det tog os for lang tid at komme os over straffesparket, sagde Bo Henriksen.

- Allerede inden Hobro fik scoret til 2-1, havde vi planlagt at ændre formation til 3-5-2, og vi burde nok have gjort det noget før. Det gav os i hvert fald noget ekstra power, sagde Bo Henriksen.

AC Horsens levede højt på et hav af indlæg, indkast og dødbolde, men det kneb med at holde fast i bolden på den sidste tredjedel af banen.

- Vi lavede to mål og tilkæmpede os et straffespark, som vi ikke fik, så offensivt var det fint. Det største problem er, at vi ikke kan holde nullet, sagde Bo Henriksen, der skal have løst den udfordring, inden AC Horsens møder FC Midtjylland på søndag i Herning.

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce