Annonce
AC Horsens

Bo jubler over første clean sheet i 21 kampe - og begræder manglende angriber

Bo Henriksen var meget tilfreds med, at hans mandskab kunne holde nullet mod AaB, men han mangler i den grad en angriber til sit mandskab. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AC Horsens' manager har stadig ikke en angriber i kikkerten. Vi forhandler ikke med nogen, er meldingen.

Horsens: AC Horsens' manager Bo Henriksen var den første til at erkende, at underholdningsværdien i 0-0-kampen mod AaB var til at overse. Den var nærmest ikke-eksisterende.

- Jeg tror, at vores tilskuere er blevet underholdt nok. Vi har kun tabt tre ude 21 kampe på Casa Arena, og det tror jeg, at folk er tilfredse med, sagde Bo Henriksen.

Hans fokus var på at holde nullet. AC Horsens har lukket mål ind i de seneste 21 kampe.

- Det har været en katastrofe, at vi ikke har kunnet holde nullet i 21 kampe, og derfor forsvarede vi os med alt, hvad vi havde mod AaB. I trekvart år har vi ikke haft en base på vores hold, og det nytter ikke noget at skulle løbe på banen til hver kamp og vide, at vi skal lave to mål for at have en chance for at vinde, sagde Bo Henriksen.

Mod AaB skabte AC Horsens ikke chancer af betydning.

- Det var en forfærdelig offensiv kamp, men vi fik set, hvad der skal til for at holde nullet. Vi satsede så på at få et indkast i anden halvleg, som vi kunne score på, men det fik vi ikke, sagde Bo Henriksen.

Annonce

Skal være bedre defensivt også

Han mangler i den grad en angriber til sit hold.

- Nu har vi 11 dage til at arbejde med offensiven, for vi skal blive bedre, men vi var nødt til at først at skabe en base. Vi har ikke et hold, der er sikker på at lave tre mål i hver kamp, så vi skal i stedet være sikre på, at vi kan holde nullet i 12 ud af 30 kampe. Vi er ikke det hold i Superligaen, der har lavet færrest mål, så jeg er ikke bekymret for om, vi skal lave mål. Jeg ville være bekymret, hvis vi ikke kunne vise, at vi kunne spille til nul, sagde AC-manageren.

Han lægger dog ikke skjul på, at han skal have forstærket sit hold med en angriber.

- Vi skal finde en angriber, der kan lave 12-13 mål pr. sæson. I øjeblikket er vi desværre langt fra. Jeg skal nok finde en, men vi har ikke forhandlinger eller noget i gang. Det trækker ud, sagde Bo Henriksen.

Han gav comeback til Lasse Kryger mod slutningen af kampen mod AaB.

- Når vi får ham og Jonas Borring i form, har vi også noget mere at skyde med. Det gælder også Oliver Drost. Det er derfor, at vi kun skal finde en angriber, sagde Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce