Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen: Vi skulle have ført 3-0 ved pausen

- Vi var bedre end FC Midtjylland, sagde Bo Henriksen. Foto: Claus Fisker.
- Vi skulle ikke engang have været heldige for at vinde, vi skulle bare have udnyttet vore chancer, sagde AC Horsens' træner.

Horsens: - Vi skulle have ført 3-0 ved pausen. Vi havde chancerne til det, sagde AC Horsens' cheftræner Bo Henriksen efter nederlaget til FC Midtjylland.

- Vi skulle ikke engang have været heldige. Vi skulle bare have udnyttet vore chancer. Rune Frantsen havde den største, og FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen klarede i stor stil hovedstødet fra Sovert Nilsen. Vi havde fem store muligheder.

- Jeg var meget tilfreds med indsatsen. Vi havde det helt rigtige udtryk i dag, og vi var bedre end FC Midtjylland. Desværre var de kyniske, og derfor vandt de kampen.

- Sådan er fodbold. Når man brænder de store chancer, taber man. Mod FC København skal man være heldig for at vinde, men jeg følte ikke, vi havde behøvet at være heldige for at vinde i dag, sagde Bo Henriksen.

Den tidligere landsholdsspiller Jonas Borring var ikke med på bænken, selv om han var klar til at spille.

- Han er ikke dygtig nok. Længere er den ikke, sagde Bo Henriksen. Jeg synes ikke, han har leveret præstationer, der var gode nok.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Kurdisk opråb på Rådhustorvet i Horsens: Stop den etniske udrensning

Odder

Budget i Odder: Partier er glade for fuldt låne-stop og vil afdrage på kommunens gæld

Annonce