Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen: Vi skal lave flere mål

Bo Henriksen kunne glæde sig over en tiltrængt sejr på 1-0 over Hobro. Foto: Ernst van Norde, Scanpix
AC-manageren var især tilfreds med det udtryk, som hans spillere gik på banen med mod Hobro.

Horsens: - Vi var det bedste hold i stort set hele kampen. Hobro havde kun en enkelt chance, da vi smed bolden væk midt på banen, så det var en fortjent sejr.

AC Horsens' manager Bo Henriksen var i godt humør efter 1-0 sejren over Hobro.

- Jeg var især tilfreds med det udtryk, vi havde på banen. Vi har i 10 dage trænet i at få styrket vores defensive base. Rent taktisk så vi stærke ud. Jeg var heller ikke nervøs, da Hobro kom fem mod fire i anden halvleg, sagde Bo Henriksen, der kunne se Peter Nymann afværge til hjørnespark.

Netop den situation var en del af træningen op til kampen, fordi AC Horsens ville undgå at blive straffet af Hobros omstillinger.

AC Horsens endte med at vinde med 1-0, men der var nervøse trækninger mod slutningen af opgøret. Esbjergs sene udligning i den seneste hjemmekamp var ikke glemt.

Annonce

Magisk makkerpar

- Vi havde 15-16 skud på mål, så vi skulle have lavet nogle flere mål. Det skal vi nok også komme til. Når jeg kigger på vores seneste fem-seks kampe, har vi fået skabt en god base, og vi mangler reelt nogle point i forhold til de præstationer, vi har leveret, sagde Bo Henriksen og nævnte Esbjergs udligning på et meget tvivlsomt straffespark og det det voldsomme overtag mod Randers, der alligevel løb med alle tre point.

Han stillede for første gang med Jannik Pohl og Nicolai Brock-Madsen som angrebsduo.

- Det kan blive et magisk makkerpar, og når vi så får Ayo Okosun til at ligge bag dem, bliver det ikke morsomt for modstanderne, men jeg manglede nogle skud på mål fra dem, sagde Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce