Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen var ikke bekymret

Michael Lumb, AC Horsens (5) i kamp med AGF's sidste målscorer Mostafa Maarouf, AGF. Foto: Ole Nielsen.
- Vi fik nogle kilometer i benene, og der var mange gode takter, sagde AC Horsens-træneren efter den svage kamp mod AGF.

Horsens: AC Horsens-træner Bo Henriksen lader sig ikke ryste af en elendig indsats i en træningskamp.

- Jeg synes, der var mange gode takter, sagde AC-træneren.

- Vi fik nogle kilometer i benene. Selvfølgelig var det irriterende at tabe med 3-0, men det var jo kun en træningskamp, sagde AC-træneren.

- Jeg har været med til at tabe samtlige træningskampe, hvorefter vi vandt alle turneringskampe i min tid i Zenit St. Petersburg, sagde Michael Lumb.

- Der var spillere, der kom tilbage fra ferie i går. Vi havde chancerne, men jeg tager nu ikke et nederlag i en træningskamp tungt, sagde Michael Lumb.

- Det var dejlig at få løbet nogle kilometer, sagde AC's nye spiller Peter Therkildsen. Jeg kunne godt mærke, at tempoet var højere end i 1. division, men vi mødte også AGF med Næstved i DBU pokalen, så det var ikke uvant. Jeg synes, vi arbejdede godt for hinanden, og vi havde det frit på midtbanen, sagde den tidligeer Næstved-spiller, der var ledsaget af sin agent, den tidligere topspiller i Holland og Køge-spiller Jesper Rasmussen.

Annonce
- Jeg har været med til at tabe samtlige træningskampe, hvorefter vi vandt alle turneringskampe i min tid i Zenit St. Petersburg.

Michael Lumb

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce