Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen tilfreds: Nu venter vores DM-finale

Bo Henriksen glæder sig over, at hans hold på søndag kan sikre sig en ny sæson i Superligaen med en sejr over Sønderjyske. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
AC Horsens' manager glædede sig over, at hans hold for første gang i lang tid lignede et hold, der kunne vinde en fodboldkamp

Horsens: - Det kunne jo kun gå en vej og blive bedre.

AC Horsens' manager Bo Henriksen havde let til smil oven på 0-0 kampen mod VB, som kom i kølvandet på to nederlag på 3-0.

- Vi var godt indstillet på kampen, og spillerne leverede den nødvendige energi og vilje. Første halvleg blev rodet, men efter pausen var vi klart bedst, og først og fremmest fik vi sandsynliggjort, at vi kan vinde fodboldkampe, sagde Bo Henriksen.

- Nu er vi sikker på ikke at slutte sidst i puljen, og samtidig står vi foran en finale på søndag. Vi kan sikre os en ny sæson i Superligaen med en sejr, og det er jo det "danmarksmesterskab", vi spiller om, sagde Bo Henriksen.

Han havde Nicolai Brock-Madsen og Søren Reese med i startopstillingen for første gang i 2019.

- Søren Reese har ikke været med i vores dårlige periode, så han kom med noget ny energi og lederskab. Han var en god styrmand for os, sagde AC-manageren.

- Nicolai Brock-Madsen gav os noget nyt i angrebet. Han fik skabt en tro på, at vi kan score igen. Nu kan vi spille bolden op på ham, så vi ikke er tvunget til at spille bolden op hele vejen eller skal håbe på et mirakel eller et langt indkast, sagde Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce