Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen stopper i AC Horsens med øjeblikkelig virkning - afløseren er fundet

Jonas Dal erstatter Bo Henriksen i AC Horsens. Derfor stopper Bo Henriksen i klubben med øjeblikkelig virkning. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Bo Henriksen stopper i AC Horsens et år før tid. Han afløses af Jonas Dal, som skifter til klubben fra FC Fredericia, hvor han er blevet købt fri af sin kontrakt.
Annonce

Horsens: Bo Henriksen er allerede nu fortid i AC Horsens. Cheftræneren meldte tidligere på sommeren ud, at denne sæson blev hans sidste i klubben, men nu har klubben netop meldt ud, at han stopper per dags dato.

Det skyldes, at man allerede har fået en ny cheftræner i skikkelse af Jonas Dal, som tiltræder med øjeblikkelig virkning. Han sørgede i sidste sæson for, at FC Fredericia endte på sin bedste placering  i 10 år med en tredjeplads i 1. division.

- Jonas Dal passer som træner og menneske perfekt ind i vores kultur og klub, og han bliver en nøgleperson i forhold til at videreudvikle superligatruppen og spillestilen, og han skal også omfavne vores talentudvikling på akademiet, som vi prioriterer højt. Han kommer med solid trænererfaring og har senest stået i spidsen for FC Fredericia, hvor han har været med til at skabe flotte resultater, og der er ingen tvivl om, at vi har store forventninger til Jonas, siger direktør Kristian Nielsen i en pressemeddelelse.

Bo Henriksen forlader AC Horsens efter seks gode år i klubben, hvor han rykkede den op og formåede at fastholde den i Superligaen mod alle odds. Hvad han skal nu, melder historien endnu ikke noget om.

- Gennem de seneste år har vi fået skabt et fantastisk fundament for fremtiden, og vi spiller i 3F Superligaen for femte sæson i træk. Akademiet kører bedre end nogensinde, og vi har et rigtig godt setup på alle niveauer. Vi mangler en sports- og talentchef for at gøre vores setup komplet, og ham præsenterer vi i morgen, lyder det fra Kristian Nielsen.

Jonas Dal er selvsagt glad for sin nye rolle i AC Horsens. Han tager et skridt op.

- Jeg glæder mig til at møde nye mennesker og blive en del af AC Horsens, og jeg er selvfølgelig spændt på, hvordan folk tager imod mig og mine idéer. Klubben har et rigtig fedt setup hele vejen fra akademiet til superligatruppen, og vi skal sammen sørge for, at alle trækker i den samme retning. AC Horsens er meget mere end en lang bold og indkast. Holdene på akademiet spiller i den bedste række, og vi har konsolideret os i 3F Superligaen, så der er en rigtig god base at arbejde ud fra, fortæller Jonas Dal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce