Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen: Sejren er vigtig for økonomien

Bo Henriksen har udstukket retningen: Førstepladsen og Europa-play-off er den vej....Foto: Bo Amstrup, Scanpix
- Dejligt at vinde over et hold, der siger, de har været klart bedre end os i de andre kampe, sagde AC-manageren oven på 3-0 sejren i Randers.
Annonce

Randers: Med 3-0 sejren over Randers FC spillede AC Horsens muligheden for at tage førstepladsen i puljen over på egne fødder.

Inden de to sidste runder er AC Horsens et point foran netop Randers FC. Dermed er AC Horsens også på papiret tættere på den million, der er i gevinst for at vinde puljen.

- I forhold til økonomien var sejren vigtig. Vi kunne godt bruge pengene i klubben, sagde Bo Henriksen, der i dagene op til kampen meldte ud, at han ikke havde råd til at forlænge med nogen af de seks spillere plus assistenttræner Thomas Kortegaard, der alle har kontraktudløb efter denne sæson.

- Jeg glæder mig over, at vi nu har spillet syv kampe uden at tabe, og vi spillede igen til nul. Vi ligner et hold, der tør spille fodbold, sagde Bo Henriksen.

- Det var også en dejlig sejr, fordi Randers har sagt efter vores andre kampe, at de var et klart bedre hold end os, sagde AC-manageren.

AC Horsens kan udover jagten på førstepladsen se frem frem til kampe i Europa League-playoffrunden i første omgang mod et af holdene fra den anden nedrykningspulje og i sidste ende en potentiel finale om en billet til Europa League formentlig mod AGF.

- Det skal vi selvfølgelig gå efter. Vi er svære at slå i øjeblikket. I de fire sæsoner med den nuværende struktur, er det ikke lykkedes for et hold fra nedrykningsspillet at komme ud i Europa, så det vil vi gerne prøve, sagde Bo Henriksen.

Han kunne i hvert fald konstatere, at han plejer at have succes i playoff-kampe. AC Horsens har flere gange været ude i afgørende playoff-kampe for at undgå nedrykning, og de er alle blevet vundet.

AC-truppen er ved at være mærket oven på et hårdt kampprogram, og det kan komme på tale at spare udvalgte spillere,

- Det vigtigste i den forbindelse er, at der ikke er noget på spil i kampene, så ingen vil kunne sige noget til, at vi eventuelt gør det, sagde Bo Henriksen med henvisning til, at puljen er afgjort med Esbjerg som direkte nedrykker, mens Hobro skal ud i play-off-kampe om at undgå den sidste nedrykningsplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Kvinde kørte op i anden kvinde

Horsens

Lars mener, at hans 150.000 burhøns har det fantastisk: Intet taler for at nedlægge produktionen

Annonce