Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen på jagt efter selvtillid

Der kan kun gå fremad for AC Horsens og Bo Henriksen oven på præstationen i premieren mod FC Nordsjælland. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AC Horsens' manager håber snart at kunne præsentere forstærkninger.
Annonce

Horsens: Bo Henriksen holdt et kort evalueringsmøde med AC Horsens-spillere, da han mandag gjorde status efter 3-0 nederlaget til FC Nordsjælland.

Der var ikke så meget at tale om. Det kan kun blive bedre på alle parametre.

- Vi ærgrer os stadig over, at vi ikke vandt, men de var bedre end os. Vi havde hverken den kvalitet eller selvtillid, der skulle til for at vinde, siger Bo Henriksen.

AC Horsens-spillerne så i lange perioder ud til at halse langt efter i FC Nordsjællands kvikke kombinationer.

- Men jeg har ikke noget at udsætte i forhold til spillernes indsats. De gjorde, hvad de kunne i situationen. Statistikken viser også, at vi løb flere meter end FC Nordsjælland. I sidste sæson var det som regel lig med, at vi fik et godt resultat ud af kampen, siger Bo Henriksen.

- Vi skal have noget selvtillid ind i spillerne. Det sker kun ved gode oplevelser, og det skal vi forsøge at give dem i løbet af ugen på træningsbanen, siger Bo Henriksen.

Han skal også forsøge at skaffe de forstærkninger, som holdet skriger på. Der skal hentes to-tre spillere ind, som kan gå direkte ind i startopstillingen.

- Jeg arbejder på det, og jeg håber, at der kan falde noget på plads allerede i denne uge, siger Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvor blev lyrikken af?

Horsens

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Annonce