Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen om kampprogram: Jeg er hverken spåkone eller spåmand

Bo Henriksen kan se frem til at skulle en tur i Parken i første spillerunde af den nye sæson i Superligaen

FCK på udebane i første runde bliver ikke nemt, men det gør ikke noget at møde dem i første runde, siger AC-manageren.

Horsens: AC Horsens tager hul på den nye sæson i Superligaen med en udekamp mod FC København den 15. juli. Kampen kan blive flyttet på grund af tv, ligesom kampen heller ikke kommer til at blive placeret oven i VM-finalen, der spilles samme dag.

AC Horsens' manager, Bo Henriksen, har også kigget på programmet, der efter mødet med FC København byder på modstandere som Randers, Sønderjyske og Hobro.

- Vi har nogle svære udekampe først i turneringen både mod FCK, Brøndby og FC Midtjylland, men vi skal jo møde alle hold to gange. Det bliver ikke nemt at skulle til Parken i første runde, men omvendt gør det mig heller ikke noget at møde FCK i første runde, siger Bo Henriksen.

Premierekampe har ofte deres eget liv, og trupperne vil tit heller ikke være på plads på det tidspunkt, fordi transfervinduet stadig er åbent.

- Jeg er hverken spåkone eller spåmand. Du kan tale om fordele og ulemper og alt muligt, men vi ved først bagefter, hvad der var godt og skidt, og som sagt skal vi møde alle hold to gange, siger Bo Henriksen.

Han samler sin trup efter sommerferien onsdag den 13. juni, og derefter venter en stribe testkampe, inden turen går til Parken en god måned senere.

AC Horsens har endnu ikke præsenteret nye spillere, og der ikke noget i støbeskeen.

- Jeg forventer ikke, at der falder noget på plads, inden vi samler truppen på første træningsdag, siger Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce