Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen: Langt over godkendt med 19 point

Bo Henriksen glædede sig over, at der nu står 19 point på kontoen efter første halvdel af grundspillet. Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix

AC Horsens' manager kaldte 1-0 sejren over Vendsyssel for en smuk forsvarssejr.

Hjørring: AC Horsens afsluttede første halvdel af grundspillet med en 1-0 sejr over Vendsyssel, og dermed står holdet noteret for 19 point efter de første 13 kampe.

- Det er langt over godkendt i forhold til point, og hvis vi kan gentage det i anden halvdel af grundspillet, ser det fornuftigt ud, som Bo Henriksen formulerede det på jysk.

På andre punkter end det pointmæssige er der dog stadig god plads til forbedring.

- Vi kunne godt tænke os, at vi var i stand til at vinde over de hold, som vi skal måle os med, så vi ikke er afhængige af at skulle slå FCK, Brøndby og FC Nordsjælland, sagde Bo Henriksen med henvisning til de tre flotte udebanesejre tidligere på efterårssæsonen.

Sejren i Hjørring var den første udebane sejr i Jylland i denne sæson.

- Det var en forløsende sejr. Vi skal være dygtige mod alle hold, og kampen mod Vendsyssel var et skridt i den rigtige retning på det punkt, sagde Bo Henriksen.

For tilskuerne i Hjørring var der ikke mange højdepunkter at glæde sig over hverken hos AC Horsens eller hjemmeholdet.

- Om tre-fire år er det ikke spillet, der bliver husket, men resultaterne. Jeg er ligeglad med underholdningsværdien i forhold til tilskuerne i Vendsyssel. Det kan godt være, at det ikke var underholdende for journalister og andre, men for mig var det en smuk forsvarssejr. Alle aftaler og taktikken blev holdt, og jeg så en meget stor arbejdsindsats, sagde Bo Henriksen.

- Vi fik set, at når vi leverer den type indsats, har modstanderne meget svært ved at score. Vendsyssel fik kun en enkelt halvstor mulighed i første halvleg, og den slags defensive præstationer har vi brug for, sagde Bo Henriksen, der i de seneste fire kampe har set sit hold lukke ni mål ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];