Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen efter 3-0 nederlag: - Det var værre end i træningskampene

- Der skal ske noget, og det skal ske hurtigt, sagde Bo Henriksen efter nederlaget i premieren.
- FC Nordsjælland havde otte 100 procentchancer, og vi kunne have tabt større, sagde AC Horsens' træner Bo Henriksen.

Horsens: - Det var værre end i træningskampene, lød det fra AC Horsens-træner Bo Henriksen efter ydmygelsen mod FC Nordsjælland.

- FC Nordsjælland havde otte 100 procentchancer. De udspillede os i en grad, som vi slet ikke oplevede, da vi tabte 4-0 til AaB og 3-0 til AGF. Vi kunne ikke fange dem i deres omstillinger, sagde Bo Henriksen.

- Vi var ikke dygtige nok. Målmand Michael Lansing var fremragende. Resten forbigår vi i tavshed.

- Der skal ske noget, og det skal ske hurtigt. Hvis vi fortsætter på denne måde, vinder vi ingen kampe. Vi skal have tilført forstærkninger, og vi arbejder på højtryk. Det er ingen katastrofe endnu, men vi skal tage det alvorligt.

- Jeg skiftede Sivert for at få et større pres længere fremme og et tremandsforsvar. Han var ikke dårligere end de andre. Hallur Hansson blev brugt fremme, men det er ikke hans plads. Rune Frantsen ville have pyntet ved siden af Nicolai Brock-Madsen, men Frantsen er skadet.

- FC Nordsjælland har solgt fire spillere og havde tre mand skadet. Alligevel kom de med nye navne. En stor cadeau til dem for det talentarbejde, de udfører.

- Jeg ville gerne investere i flere spillere, men det handler også om økonomi, og hvis du vil vide mere om økonomi, må du spørge bestyrelsen, sagde Bo Henriksen.

Det gjorde vi så.

Bo Pinholt, formand for AC Horsens:

- Bo Henriksen har et budget, og der er stadig penge til at købe to-tre spillere.

Det kan kun gå for langsomt!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

En gennemarbejdet bog

Annonce