Annonce
Sport

Bo Henriksen: Derfor får vi ny målmand

Nicklas Dannevang piller her bolden fra AC Horsens? topscorer Kjartan Finnbogason. I den kommende sæson kommer de til at spille på samme hold, Arkivfoto: Jens Dresling/Polfoto
FODBOLD - Nicklas Dannevang, der har spillet i Brønshøj de to seneste sæsoner, blev mandag præsenteret i AC Horsens.

LÆS: AC Horsens bekræfter ny keeper

Det trækker mere og mere op til et salg af førstemålmand Frederik Rønnow og derfor er der brug for en ekstra keeper:

- Vi ved ikke, hvad der sker med Frederik Rønnow, men nu får vi en ny stærk keeper til holdet. Jeg har spurgt målmandstræner Nikolai Pold, hvem han ville pege på, og han nævnte Nicklas Dannevang. Jeg kender ham selv fra min tid i Brønshøj, så det kan jeg kun bifalde, siger AC Horsens' cheftræner Bo Henriksen.
Bo Henriksen kender Nicklas Dannevang fra sin tid som træner i Brønshøj. Arkivfoto: Jens Dresling/POLFOTO

Fremtidens keeper

- I mine øjne er Nicklas Dannevang fremtidens målmand i AC Horsens. De seneste fire år har han ikke haft en målmandstræner, men alligevel har han hørt til de bedste keepere i 1. division. Med Nikolai Pold som træner for ham kan vi gøre ham endnu stærkere. Vi giver i hvert fald Nicklas Dannevang nogle forudsætninger for at udvikle sig yderligere, som han ikke har haft tidligere, siger Bo Henriksen.

AC Horsens har også ungdomsmålmanden Marcus Bobjerg på kontrakt. Hvis Frederik Rønnow som forventet bliver solgt, skal der hentes yderligere en keeper ind som gardering for Nicklas Dannevang.

Det kan give en ekstra chance til Aleksandar Stankovic, der har kontraktudløb i AC Horsens med udgangen af denne måned.

- Vi har ikke besluttet noget endeligt i forhold til Aleksandar Stankovic, siger Bo Henriksen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
HIC

Mestrene satte HIC på plads

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce