Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen: Ærgerligt men godt for AC Horsens

Bo Henriksen og AC Horsens slutter Superligaen af på en 8. plads. Foto: Frank Cilius/Scanpix
AC-manageren ville gerne have været i en finale mod AGF eller FCK, men en tur ud i Europa stod ikke højt på ønskesedlen.
Annonce

Horsens: AC Horsens er med 1-1 hjemme mod OB færdig med sæsonen 2019/2020. AC Horsens forsøgte forgæves at vende nederlaget på 3-1 i Odense til en samlet sejr på eget græs.

- Vi gav det en chance, og vi var bedre end OB med bolden. Det kunne være blevet spændende til sidst, hvis vi ikke havde lukket målet til 1-1 ind, sagde Bo Henriksen.

Han var om ikke i syv sind, så i to sind i forhold til afslutningen på sæsonen.

- Jeg vil altid gerne vinde, og det kunne havde været sjovt at få en finale mod enten AGF eller FC København om en plads i Europa League. Som udgangspunkt kunne det også være spændende at deltage i en europæisk turnering, men lad mig sige det på den måde, at sportsligt får det nok ikke nogen negative konsekvenser for os, at vi ikke kom så langt, sagde Bo Henriksen.

Han henviser til, at AC Horsens rykkede ud af Superligaen, sidst holdet deltog i Europa League. Esbjerg prøver det samme i denne sæson.

- Hvis man skal kigge på hvad, der er bedst for dansk fodbold, er det nok også bedst, at hold som FC København repræsenterer os, sagde manageren.

- Hvis jeg før sæsonen havde sagt, at vi endte på 8. pladsen og kom i semifinalen i pokalturneringen, havde de fleste nok ment, at vi var skøre i AC Horsens. Vi kan være stolte af vores sæson, og vi sluttede af med at være bedre end OB i tre ud af fire halvlege. Det var ikke nok, men sådan kan det gå, sagde Bo Henriksen.

Han sender nu sine spillere på ferie i de kommende uge.

Den nye sæson bliver genoptaget midt i september, så der bliver god tid til at få ladet batterierne op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce