Annonce
Brædstrup

Bo fik 20 barske dage med corona

Bo Skov Johansen er lykkelig for, at han endelig er rask og kan komme udenfor og nyde det gode vejr. Foto: Peter Hald
Socialdemokraternes lokale partiformand måtte ned at ligge med corona. Men han blev rask igen.
Annonce

Sdr. Vissing: 47-årige Bo Skov Johansen fra Sdr. Vissing var ikke i tvivl om, at han var blevet ramt af den frygtede coronavirus og ikke bare en almindelig influenza. Symptomerne var kraftige, og selvom han nu er erklæret rask og er begyndt at arbejde igen, så blev det til 20 barske dage med corona.

- Det var ikke rart. I begyndelsen føltes det som influenza, men så begyndte jeg at kunne mærke det på lungerne, og så blev jeg nervøs. Det var som om, at der bare ikke var luft nok. Hvis jeg lige gik udenfor for at trække lidt frisk luft, var jeg smadret i halvanden dag bagefter og kunne bare ligge og kigge op i loftet. Så jeg holdt mig meget indendøre, fortæller Bo Skov Johansen.

Ud over vejrtrækningsproblemerne var han også meget træt og havde ondt i kroppen - men det værste var, at det blev svært at trække vejret, understreger han.

Han slap for at komme på sygehuset, og pludselig slog bedringen igennem.

- Jeg kunne klart mærke, da det begyndte at gå bedre. Jeg fik en meget bedre vejrtrækning og blev meget glad - den følelse kan næsten ikke beskrives, fortæller Bo Skov Johansen.

Han arbejder som tekniker i det store fynske køkkenfirma Ken Storkøkken, og han er som nævnt begyndt at arbejde igen i firmaet.

Derudover har han sit politiske arbejde. Bo Skov Johansen er formand for Socialdemokratiets afdeling i Horsens, men lige nu er det meste politiske arbejde dog sat på stand-by.

- Vi klarer vores møder med telefon, Skype og mail, forklarer han.

- Jeg synes, at vores regering med Mette Frederiksen har gjort det godt, og Mette Frederiksen har været god til at melde ud lokalt og har lyttet til, hvad der rører sig rundt omkring, og hvordan det her påvirker lokalområderne, tilføjer han.

Jeg kunne klart mærke, da det begyndte at gå bedre. Jeg fik en meget bedre vejrtrækning.

Bo Skov Johansen

Annonce

Familie-karantæne

Det meste af familien blev ramt af corona, men klarede alle frisag. De skulle dog igennem en periode med familie-karantæne.

Bo Skov Johansens hustru er også blevet rask og er begyndt at arbejde igen som sygeplejerske på Gudenå Hospice i Brædstrup, og parrets to hjemmeboende døtre på henholdsvis 10 og 18 år er ligeledes blevet raske.

- Pigerne var dem, der kom sig hurtigst. For dem tog det blot tre-fire dage at blive friske igen. Det er jo også det typiske forløb, fortæller Bo Skov Johansen.

Han har ingen anelse om, hvordan familien blev smittet.

- Selv om vi har været gode til at holde afstand, kan man ikke udelukke noget. Men jeg kan ikke udpege nogen bestemt smittekilde, siger han.

Bo Skov Johansen har været åben omkring sin sygdom og har fortalt om det til venner og bekendte og endda skrevet om det på sin Facebook-profil.

- Jeg har kun fået positive reaktioner. Det er jo også vigtigt, at man ved, hvordan det går lokalt. Vi er vant til at følge godt med i hinandens liv og passe på hinanden herude. Jeg har heldigvis ikke indtryk af, at der er så mange her i området, der er blevet ramt af corona. Men jeg kan se, at der er mange på sygehusene, der er blevet ramt. Heldigvis er der mange, der går let igennem det, siger han.

Med hensyn til jobbet er Bo Skov Johansen ikke selv så bekymret:

- Vi er selvfølgelig meget opmærksomme på økonomien, Vores firma er da også ramt, men vi er heldige med, at vi har en fabrik, der kører rigtig godt. Men det er en ulykkelig situation for mange virksomheder, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Annonce