Annonce
Erhverv

Blue City vil genåbne i Horsens

Blue City på Randersvej i Aarhus er én af kædens fem nuværende butikker. Syv nye butikker er på vej, og en af dem kan meget vel ligge i Horsens, fortæller direktøren. Arkivfoto

Elektronik-kæden, der køber og sælger brugt elektronik, vil åbne syv nye butikker. Én af dem skal gerne være i Horsens, hvor kæden tidligere har haft butik i Løvenørnsgade. Nu jagtes der bedre beliggenhed.

Annonce

Horsens: Butikskæden Blue City, der køber og sælger brugt elektronik, vil meget gerne åbne en ny butik i Horsens. Det fortæller adm. direktør Søren Heilmann.

Der er i dag fem Blue City-forretninger, og planen er, at de skal blive til 12 inden udgangen af 2018. Nye butikker i Odense og Aalborg åbner allerede i år. Esbjerg, Køge og Helsingør er formentlig næst i rækken, og dermed har kæden 10 af de ønskede 12 butikker i hus, fortæller direktøren. Fire byer er i spil til de sidste to, oplyser han.

- Det er et stort ønske at åbne i Horsens, men også Randers, Herning og Roskilde har potentiale. Vi åbner nok kun i to af de fire byer, og foreløbig er de i spil på lige vilkår. Hvor, vi kommer til at åbne, vil afhænge af, hvor vi finder de rette lejemål eller den rette partner til at bestyre butikken.

Annonce

Et år i Løvenørnsgade

Blue City udspringer af Blockbuster-kæden, og i november 2014 overtog kæden Blockbuster på Løvenørnsgade i Horsens. Her drev Blue City forretning i et års tid, inden den lukkede.

- Så vi kender Horsens og betragter byen som en god handelsby for os. Men vi kigger efter en anden type butik med lidt bedre beliggenhed og en anden størrelse, siger Søren Heilmann.

Det rette lejemål er i størrelsesordnen 130-170 kvm, fortæller han. En god beliggenhed har han flere bud på:

- Vi vil gerne have fornuftig trafik af kunder, men det er ikke minus, hvis der er parkeringsmuligheder. Når vi har en strøgbutik, er det typisk en lidt mindre butik med primært mobiltelefoner, tablets og bærbare computere. I de større butikker, hvor der også er bedre parkeringsmuligheder, gør vi mere ud af tv, stationære computere osv.

Annonce

Inden næste års julehandel

Hvis Blue City rykker ind i Horsens, bliver det i løbet af 2018, forventer direktøren.

- Lige nu har vi fokus på de to planlagte åbninger og på vores julehandel. Næste år har vi afsat fra første til tredje kvartal til at finde lejemål, så vi forhåbentlig får de nye butikker bemandet og åbnet i fjerde kvartal - inden næste års julehandel, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce