Annonce
Brædstrup

Blomstergården får en "døgner"

Pernille Dahl Stobberup, indehaver af Blomstergården i Brædstrup, er nu ved at gøre klar til at åbne en "blomster-døgner". Foto: Peter Hald
Blomstergården i Brædstrup åbner snart en døgn-afdeling med selvbetjening.
Annonce

Brædstrup: Hvis man har glemt blomsterne til bryllupsdagen, og det er langt efter butikkernes lukketid, så kan man(d) ofte komme i knibe.

Men nu har Pernille Dahl Stobberup, indehaver af Blomstergården i Brædstrup, snart en løsning på det problem.

Mandag 5. oktober åbner hun nemlig en "blomster-døgner" ved Blomstergården. Simpelthen en selvbetjenings-afdeling i dertil indrettet lokale, hvor kunderne døgnet rundt kan købe blomster, buketter, gavekurve med mere.

Den døgnåbne afdeling bliver indrettet i Blomstergårdens tidligere vaskerum med indgang fra baggården. "Døgneren" bliver ubemandet, men kunderne benytter sig af høflig selvbetjening og betaler med Mobilpay.

- Kunderne elsker fleksibilitet, og de får de på denne måde. Jeg vil sørge for, at der vil være et godt udvalg af forskellige ting i det døgnåbne lokale, og man kan også bestille noget på forhånd og for eksempel hente det meget tidligt om morgenen eller sent om aftenen, siger Pernille Dahl Stobberup.


Kunderne elsker fleksibilitet.

Pernille Dahl Stobberup


Blomstergården følger en klar og tydelig trend, hvor butikkernes tilbud bliver mere fleksible.

Samtidig medfører den nye døgnåbne afdeling en aflastning af personalet, fordi mange af de enkle ekspeditioner kan klares på denne måde.

- Vi har jo susende travlt, og jeg vil gerne passe på mit personale, understreger Pernille Dahl Stobberup.

Annonce

Nye tider

Der vil også fremover være personlig betjening i Blomstergården, men når butikken åbner den nye døgnåbne afdeling, reduceres åbningstiderne i den almindelige butik. Det vil fremover være åbent fra klokken 9.30 til 16 fra og med mandag til og med torsdag, fredage fra 9.30 til 17 og lørdage uændret fra kl. 9 til 13.

Pernille Dahl Stobberup siger, at ideen med "døgneren" ikke direkte har noget med covid-19 at gøre, men hun siger samtidig, at netop corona-epidemien medfører, at butikkerne er nødt til at tænke nye tanker.

Blomstergården har også afdelinger i Horsens og Herning, men det er foreløbig kun i Brædstrup, at der indføres en selvbetjenings-afdeling.

- Jeg er heller ikke bekymret for, at tingene ikke kan stå i fred her i Brædstrup. Det er en god by, hvor man kan stole på folk, og vi får ikke stjålet noget. Men hvis der mod forventning skulle opstå problemer, har vi video-overvågning på, og vi kan altid indføre en kodelås, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Større udvalg, robotstyret dæklager og 40 lifte: Nyt bilhus på 5600 kvadratmeter står klar om et år

Annonce